Regina Letizia și Regele Felipe, joviali la un eveniment în Madrid

Când l-a întâlnit pe Regele Spaniei, Letizia era divorțată de Alonso Guerrero Perez, cu care s-a iubit timp de zece ani. Însă, odată ce a pus ochii pe Felipe, relația lor a evoluat galopant. Și din 2003, când s-au logodit, Letizia și Felipe formează unul dintre cele mai frumoase cupluri regale.

Și acum, la 12 ani de la căsătoria lor, Felipe și Letizia sunt la fel de îndrăgostiți unul de celălalt. De asta ne-am dat seama și la cel mai recent eveniment la care au participat împreună, la Palatul Regal Aranjuez, din Madrid.

regina letizia-regele felipe
Regele Felipe a arătat cine e ”la comandă” în familia lor

Ieri, jovial, Regele Felipe a glumit pe seama cui deține controlul în relația lor și le-a făcut pe plac fotografilor pozând în diverse ipostaze alături de soția sa, Regina Letizia a Spaniei.

La acest eveniment, Letizia a sosit îmbrăcată într-o rochie neagră, la care a potrivit un guler nude și o pereche de pantofi în aceeași nuanță. Felipe, pe de altă parte, a optat pentru un costum sobru, închis la culoare, la care a potrivit o cămașă asortată la gulerul soției sale.

Amintim că relația dintre Felipe și Letizia, actualii monarhi spanioli, a avut la bază o poveste de iubire concretă, spre deosebire de alte căsătorii aranjate ale altor regalități. În noiembrie 2003, Casa Regală Spaniolă a anunțat logodna lor, iar anul ce-a urmat a avut loc și nunta regală. Fastuoasa ceremonie a fost organizată la Catedrala Santa Maria la Real de la Almudena, din Madrid, și a fost prima nuntă regală care a avut loc acolo. Letizia a purtat atunci o rochie de mireasă semnată de designerul spaniol Manuel Pertegaz, pantofi creați de Pura Lopez, iar voalul a fost un cadou din partea lui Felipe. Cei doi au acum două fetițe, Prințesa Leonor (2005) și Infanta Sofia (2007).