Rivalitatea dintre surorile Kate și Pippa Middleton

De când s-a căsătorit cu Prințul William, al doilea în succesiune la tronurile Commonwealth, Kate Middleton a devenit una dintre cele mai cunoscute și influente femei din lume, toți vorbind despre ”efectul-Kate”. Însă, odată cu ea și Pippa Middleton, sora ei, a căpătat un capital de imagine nesperat.

Kate e căsătorită cu viitorul Rege al Angliei

De-a lungul anilor, le-am urmărit pe surorile Middleton croindu-și drum printre aristocrații lumii. Dacă despre Kate e de înțeles cum de-i întâlnește pe cei mai puternici oameni ai lumii, despre Pippa am fi crezut că se va retrage din lumea publică odată încheiat rolul de domnișoară de onoare la o nuntă princiară, ce a avut loc în 2011. Însă, nici pe departe! Pippa este vânată de paparazzi aproape în aceeași măsură ca și sora sa, iar acțiunile ei sunt atent monitorizate.

În aprilie 2011, Pippa și-a condus sora la altar. Pippa a captat atunci destul de multă atenție

O atenție de care, chipurile, Pippa s-ar bucura pe deplin, și care ar supăra-o peste măsură pe Kate, din moment ce s-ar simți amenințată. Da, umblă vorba prin regat că Ducesa de Cambridge ar fi extrem de geloasă pe sora sa mai mică, care urmează să se căsătorească și care îi amenință statutul de ”favorită a poporului”.

O supoziție pe care tindem să n-o credem, din simplu fapt că nimeni n-ar putea vreodată să-i ia locul lui Kate din lumina reflectoarelor. În fond, vorbim de-o viitoare regină și sora sa, care se căsătorește cu un om de rând, nicidecum cu vreun prinț cu sânge regal. De altfel, nici nu credem că lui Kate i-ar părea rău dacă sora sa ar primi o astfel de atenție. Spunem asta pentru că-n prezent, Ducesa de Cambridge își ajută sora mai mică să-și plănuiască nunta visurilor.

Haideți să trecem în revistă, așadar, momentele în care Kate i-a fost alături Pippei și invers!

Kate va fi prezentă la nunta surorii ei cu James Matthews

În mai 2017, Kate îi va fi aproape surorii ei mai mici cu doi ani, la nunta cu James Matthews. În tot acest timp, Ducesa de Cambridge s-a comportat ca un adevărat ”event planner” pentru surioara ei mai mică.

Familia lui Kate. Tatăl, mama, fratele lu sora Pippa

Cele două au crescut împreună și sunt extrem de apropiate. Alături de fratele lor James, surorile Middleton și-au ajutat părinții să dezvolte afacerea familiei, o firmă de organizări evenimente. Ambele surori au mers la Colegiul Marlborough, și ambele au manifestat interes pentru hockey, făcând parte din diverse echipe. Distincția e că Pippa a ajuns chiar și căpitanul echipei.

În ”Royal Box” la un meci de tenis

Relația celor două a rămas neschimbată de-a lungul anilor. Deși căsătorită cu Prințul William și devenită Ducesă de Cambridge, Kate își face în continuare vacanțele pe insula Mustique, din Indiile de Vest, alături de sora și familia sa. Cele două au fost văzute adesea împreună și la Wimbledon, ambele fiind interesate și de tenis.

Mereu în spatele ei.

Vorbind despre relația cu sora sa, Ducesa de Cambridge, Pippa a declarat că este foarte aproapiată de Kate și că relația lor nu s-a schimbat odată cu intrarea acesteia în Casa de Windsor: ”Avem o relație de sururi normală. Suntem foarte apropiate, ne sprijinim și ne cerem părerea una alteia atunci când e cazul”.

Kate Middleton și Pippa alături de tatăl lor, Michael, în Iordania.

foto: Getty / arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA