Totul despre aleasa Prințului Harry

„Lăsaţi-o pe Meghan în pace!“. Cam aşa s-ar putea rezuma comunicatul pe care l-a emis Palatul Kensington în numele lui Harry, exasperat de vânătoarea de ştiri şi poze cu noua lui iubită. O iubită apărută de nicăieri şi devenită, peste noapte, cea mai comentată femeie din lume.

printul-harry-meghan-markle
O iubită altfel. Chiar dacă Meghan este divorţată şi cu trei ani mai mare decât el, a fost acceptată de familia regală.

Lucrurile sunt mai serioase decât am fi crezut, căci implicarea biro­ului de presă al casei regale nu se face decât în chestiuni sensibile. Şi da, Meghan Markle, actriţa americană de 35 de ani pe care Harry a ţinut-o ascunsă vreo cinci luni, este ceva serios.

Încă din luna iunie, când s-au întâlnit pentru prima dată, prinţul a înţeles că Meghan poate fi aleasa. „Când vine vorba despre femei, Harry se în­drăgosteşte foarte rapid. Este genul care dă milioane de mesaje şi care vorbeşte la telefon încontinuu“, a de­clarat o sursă pentru revista OK! UK. Şi o poveste de dragoste care avansează repede, căci cei doi amorezi s-au mutat deja împreună la Nottingham Cottage, vila lui Harry de la Kensington Palace, iar asta echivalează cu acceptarea în casa regală. Mai mult, Meghan a primit şi aprobarea viitorului socru, Prinţul Charles, care a în­tâlnit-o la ziua lui Harry, pe 15 septembrie, iar verişoara roşcovanului, Prinţesa Eugenie, a fost şi ea impresionată de tânăra actriţă, când a ieşit cu ei la o întâlnire în patru, alături de iubitul Jack Brooksbank.

Cupidonul în această poveste a fost prietenul lor co­mun, Markus Anderson, consultant la Soho House Gro­up, care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi în luna iunie, în timpul unei petreceri exclusiviste la clubul la fel de ex­clusivist din Toronto. Tot Markus este cel care le-a aranjat amorezilor o serie de întâlniri secrete, la adăpost de rada­rul presei, printre care şi un weekend romantic în locaţia şic Soho Farmhouse din Cotswolds. De aici, totul este isto­rie. Cine este, în spatele camerelor, tânăra care o joacă pe seducătoarea Rachel Zane în serialul Suits, başca bloggeri­ţă de succes, care i-a sucit minţile lui Harry?

Se pricepe la gătit și vinuri

meghan 2

Pasiunea lui Meghan pentru mâncarea bună a început pe platourile serialului Familia Bundy, acolo unde tatăl ei lucra ca director de imagine. „După ce am mers acolo în fiecare zi, după şcoală, timp de zece ani, şi am văzut cât de apreciată era mâncarea, am început să înţeleg legătura dintre hrană şi buna dispoziţie“, declară actriţa ale cărei vicii sunt cartofii prăjiţi şi vinul şi care găteşte cel mai bine paste cu dovlecei şi parmezan. Cât despre vin, Meghan chiar este o cunoscătoare, vedeta declarând că preferatul ei este cel rosé, pe care îl bea vara.

Copiii ei“: doi câini adoptaţi

cu cainii

Meghan îşi iubeşte atât de mult cei doi câini, Bogart și Guy, încât doarme chiar şi-n pat cu ei. Iar ăsta este un lucru cu care sigur poate ajunge la inima Reginei Elisabeta, care a făcut o adevărată fixaţie pentru câinii rasa corgi. Povestea adopţiei labradorului Bogart este una interesantă: „Eram în Los Angeles şi am mers la un adăpost pentru câini. L-am văzut pe Bogart şi cum stăteam acolo cu el, au intrat Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi. Ellen m-a întrebat: «Este câinele tău?». I-am răspuns că nu. Atunci ea mi-a zis: «Trebuie să-l iei acasă! Salvează acest câine!»“.

Conflicte cu sora ei

581baf387b23e_megsis

De fapt, este vorba despre sora ei de tată, Samantha Grant, care s-a grăbit s-o denigreze pe actriţă, susţinând că relaţia dintre ea, Meghan şi tatăl lor, Thomas, a fost una şubredă. În vârstă de 51 de ani, Samantha a declarat că sora ei mai mică este o parvenită narcisistă şi egoistă, care ar oripila-o pe regină. „Hollywood-ul a schimbat-o. Ambiţia ei este să devină prinţesă. Era ceva la care visa încă de mică, când se uita la televizor, la familiile regale“, a declarat sora ei de tată. Pe de altă parte, un alt frate de tată, Thomas, a sărit în apărarea surorii devenite superstar. „Nu este egoistă și nu cred că familia regală va avea o problemă cu Meghan şi familia ei“, spune acesta, care adaugă că Samantha n-a mai văzut-o pe sora ei de vreo 20 de ani.

Provine dintr-o familie mixtă

meghan si maica-sa

Născută în Los Angeles, Meghan este o femeie de rasă mixtă şi este mândră de asta, aşa cum a declarat-o în repetate rânduri. Cu toate că mariajul părinţilor săi nu a rezistat, actriţa având şapte ani când cei doi au divorţat, aceştia au un background cel puţin interesant. Mama ei, Doria, de origine afro-americană, este terapeut yoga, iar tatăl Thomas W. Markle, caucazian, este câştigătorul unui premiu Emmy ca director de imagine al serialului Familia Bundy. Meghan a vorbit mereu despre greutăţile pe care le-a întâmpinat mama ei, o negresă cu un copil mulatru care locuia într-un cartier de albi. „Cu tenul ei de culoarea caramelei şi cu un copil cu piele mai degrabă albă, era deseori întrebată unde este mama mea, căci lumea presupunea că ea este bona.“

meghan si taica-su

Meghan EX Files

BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 11:  Actress Meghan Markle (R) and her husband Trevor Engelson arrive at the Anti-Defamation League Entertainment Industry Awards Dinner at the Beverly Hilton on October 11, 2011 in Beverly Hills, California.  (Photo by Amanda Edwards/Getty Images)

Statutul lui Meghan de femeie divorţată nu este chiar pe placul regaliştilor conservatori. Ei bine, din 2011 până în 2013, Markle a fost doamna Trevor Engelson (foto), afacerist şi producător de filme în vârstă de 40 de ani, cu care Meghan s-a iubit încă din 2004. Nu se ştie ce a dus la divorţul celor doi, însă după ce acesta a avut loc, actriţa a mai avut două relaţii, cu jucătorul de golf Rory Mcllroy şi cu cheful Cory Vitiello, cel căruia i-ar fi dat papucii când a apărut Harry, în luna mai.

Fostele lui Harry

attends the BAFTA Los Angeles Tea Party at The Four Seasons Hotel on January 10, 2015 in Beverly Hills, California.
Cressida Bonas

Dacă ar trebui să facem o reconstituire a trecutului lui amoros, am fi mult mai ocupaţi decât în cazul lui Meghan. Interesant este că actriţa de 35 de ani este singura din panoplia de iubite ale lui Harry care nu respectă tiparul lui: blondă, tinerică şi… britanică. Cele mai serioase relaţii ale roşcovanului au fost cele cu Chelsy Davy (31), între 2005 şi 2010, şi cu Cressida Bonas (27), între 2012 şi 2014.

Celebrities enjoy an evening at Winter Wonderland at Hyde Park Featuring: Chelsy Davy Where: London, United Kingdom When: 20 Nov 2014 Credit: Will Alexander/WENN.com
Chelsy Davy

foto: Instagram, Getty, HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA