Uite cum s-a îmbrăcat Kate la primul eveniment din 2017

Anul 2017 se anunță a fi unul destul de ocupat pentru Kate Middleton, mai ales că acum George și Charlotte, cei doi copii ai ei și-ai Prințului William, nu mai sunt niște bebeluși care au nevoie în permanență de mama lor.

Kate-Middleton
Kate bifat deja o primă apariție oficială

Așa se face că, azi, Ducesa de Cambridge a bifat deja o primă apariție oficială, la un eveniment important din Londra. Aceasta a făcut o vizită oficială centrului de copii Anna Freud National, timp în care a interacționat cu mai multe mămici și picii lor.

La acest eveniment, primul din 2017, Kate și-a făcut apariția într-un outfit al unui brand britanic, numit Eponine London, care i-a venit, desigur, ca și turnat acesteia. Nu e nicio surpriză, de altfel, că Ducesa poartă un creator britanic, căci știm că-i place să susțină producătorii locali. Din câte am aflat, acest palton face parte din colecția de toamnă-iarnă 2016, deci e posibil ca cei curioși și doritori să-l mai găsească la vânzare.

kate

Kate și-a accesorizat ținuta cu o pereche de stilletos albaștri și un clutch aîn aceeași culoare. În evidență au ieșit și cerceii și inelul de logodnă, dăruit de Prințul William în anul 2010.INAPOI LA PRIMA PAGINA