William cu berea în mână, Kate cu urechi de iepuraș. Ipostazele în care nu i-ai mai văzut pe Ducii de Cambridge!

Văzându-i în ultimii ani doar în timpul îndatoririlor regale, am uitat de acea perioadă a studenției, în care Prințul William, dar și Kate, aveau obiceiuri ca orice alt tânăr de vârsta lor. Da, acelea care implică mersul la petreceri și consumul de alcool.

Petrecărețul William o atingea pe un sân pe Ana Ferreira, amica sa

Sună neobișnuit, poate, să afirmăm că prințul cu sânge albastru a fost lăsat, pe timpul facultății, să ducă o viață cât se poate de obișnuită, departe de rigorile de la Palat. Așa se justifică, astfel, cadrele inedite, publicate de DailyMail, în 2007, cu Prințul William turmentat, în toiul petrecerii, flancat de două tinere petrecărețe.

Iar dacă vă întrebați unde era Kate în tot acest scenariu, aflați că în perioada aceea cei doi erau despărțiți, prin urmare ea petrecea în altă parte, înconjurată de alți oameni, departe de cel care urma s-o facă Ducesa de Cambridge a Marii Britanii. Pe atunci, aveam de-a face cu Kate dezamăgită de William, care nu avea curaj s-o ceară în căsătorie sau să-și asume relația, așa că vă închipuiți că viitoarea Ducesă a petrecut în stilul ei, fără restricții. Aici, în fotografie, era la o petrecere de lansare al unui DVD despre vibratorul ”Rampant Rabbit”, în iunie 2007. Șocant, nu?

FOTO: DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA