William și Kate se pregătesc pentru un nou turneu regal. Unde îi vezi în această vară?

Este timpul pentru un nou turneu regal al Ducilor de Cambridge, iar William și Kate nu dezamăgesc, pregătindu-se să facă o serie de vizite oficiale în Europa, la mijlocul lunii iulie.

William și Kate fac furori, oriunde ar merge

Ei bine, conform informațiilor de la Palatul Kensington, Ducele și Ducesa de Cambridge vor vizita Polonia și Germania între 17 și 21 iulie, cu opriri în orașele Varșovia, Gdansk, Berlin, Heidelberg și Hamburg.

Cel mai recent turneu pe care l-au efectuat Kate și Will a fost o excursie de două zile în Franța, în luna martie. Încă nu se știe dacă cei doi vor fi însoțiți de copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, în Polonia și Germania, dar sunt mari șanse ca aceaștia să lipsească. Suntem siguri că micuții prinți ar fi fost în centrul atenției și în acest mini turneu, așa cum s-a întâmplat în septembrie 2016, când și-au însoțit părinții în Canada.

În Canada, cei doi au fost însoțiți de copii

Aceasta va fi prima călătorie oficială a ducesei în Germania, în timp ce în Polonia sosesc amândoi pentru prima oară, în calitate de ambasadori ai Regatului.

Suntem siguri că ducesa de 35 de ani va face furori în acest turneu european și că toată media va fi atentă la ținutele pe care aceasta le va schimba la întâlnirile oficiale.INAPOI LA PRIMA PAGINA