News

1 iunie, Ziua internaţională a copilului. Imagini spectaculoase cu copiii vedetelor. Le calcă sau nu pe urme?

1 iunie, Ziua internaţională a copilului. Imagini spectaculoase cu copiii vedetelor. Le calcă sau nu pe urme? camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este 1 iunie, Ziua copilului. Este zi de sărbătoare, aşa că vedetele îşi sărbătoresc moştenitorii şi moştenitoarele.

Ziua internaţională pentru protejarea copilului este marcată în 50 de ţări din lume pe 1 iunie. Prima aniversare a fost în 1950, fiind hotărâtă în luna noiembrie a anului anterior, de Federaţia Democratică Internaţională a Femeilor, la Moscova. În unele ţări Ziua Copilului este sărbătorită la alte date, ONU recomandând aniversarea pe 20 noiembrie. În realitate, nu este luna din an să nu existe o ţară în care se marchează Ziua copilului în mod oficial.

În Congo şi Camerun, pe 25 decembrie, în lumea arabă, Franţa, Grecia sau Suedia, pe 20 noiembrie, în Australia, în a patra miercuri din octombrie, în Nepal, Austria şi Germania, în 14 şi 20 septembrie, în Uruguay, în prima duminică din august, în Indonezia, pe 23 iulie, în Statele Unite, pe 9 iunie, în 2019 şi pe 14 în 2020, în Marea Britanie, pe 23 mai, în 2019 şi pe 10, în 2020, în Turcia, pe 23 aprilie, şi aşa mai departe, până în Bahamas, unde Ziua Copilului este prima zi de vineri din ianuarie.

Şi la noi, celebrităţile celebrează Ziua copilului. Iată ce au declarat câteva vedete de-a lungul timpului despre copiii lor.

Andra, despre copiii săi

„Eva şi David au fiecare personalitatea lui, iar dacă vor vrea să facă muzică, oricum nu vor cânta la fel, nu vor alege acelaşi stil, aşa cum nici eu nu i-am călcat pe urme tatălui meu în totalitate. Şi vremurile se schimbă, dar şi artistul are propriul lui stil. Eu cânt cu Eva prin casă mereu, da, iar la Opera Română am şi urcat pe scenă împreună. Însă eu cred că mai târziu îşi vor alege copiii drumul propriu. Acum e o joacă frumoasă”, a povestit jurata „Românii au talent” pentru libertatea.ro.

Andreea Bănică, declaraţii despre Noah şi Sofia

„Abia când am devenit MAMA am înţeles ce înseamnă să fii cu adevărat fericit şi împlinit. Sofia a venit că o minune în viaţă noastră şi nu îmi venea să cred cât de mult a putut să mă schimbe. În fiecare zi lângă ea învăţăm să iubesc mai mult. Noah a fost o surpriză şi mai mare. Nu aveam în plan un al doilea copil, eram super fericiţi în formulă de 3, dar uite că nu ştiam cât de mult ne mai lipsea ceva până când Dumnezeu ni l-a dăruit. Toate gândurile mele sunt acum spre ei, mă întreb mereu ce fac, oare sunt bine, abia aştept să ajung acasă şi să stau cu ei, pentru că am înţeles că sunt lucrul cel mai de preţ din viaţă mea. I AM A MUM. ❤️”, a scris Bănică pe Instagram.

Priveşte în galeria foto imagini cu câteva vedete şi copiii lor. 

Citeşte şi: Lucian Mîndruţă se mândreşte cu copiii lui! Iată-i pe băieţii săi

Cum arată copiii lui Andi Moisescu şi ai Olivier Steer? David şi Luca apar rar în public

Cum arată şi ce vârstă au copiii lui Brigitte Năstase

Îi recunoşti? Sunt copiii unora dintre cele mai mari staruri din lume. Părinţii lor i-au ascuns, până acum, de presă şi public

Imagine cu familia completă! Valentina Pelinel şi Cristi Borcea s-au pozat alături de copiii lor

Foto: Facebook 

Modifică Setările