Vedete

De 1 mai, Roxana Ciuhulescu participă la raliu

De 1 mai, Roxana Ciuhulescu participă la raliu

În weekendul 29 aprilie - 1 mai, prezentatoarea emisiunii „Pro Motor“ va fi pilotul singurului echipaj femenin din raliul off-road BGS organizat la Codlea, în Braşov.

Co-pilotul Roxanei va fi Renatta Stepanov, cu experienţă în raliuri şi specialist în curse de motociclism şi masini off-road, alături de care Roxana a mai participat la o cursă în 2006. Astfel, Roxana şi Renatta vor face singurul echipaj feminin din cursa de raliu off-road de la Codlea şi vor avea de parcurs un traseu lung de până la nouă ore, iar în fiecare zi de concurs vor avea de trecut probe speciale cu un grad ridicat de dificultate.

Echipajul format din Roxana şi Renatta va concura pe un Mitsubishi Pajero, considerată oficial drept cea mai bine pregătită maşină de curse off-road din lume. „Pajero a fost de 12 ori campion în cel mai dificil raliu din lume, Dakar, iar din acest motiv, eu şi Renatta am avut încredere să ne bizuim pe acest automobil cu care sperăm să avem un rezultat foarte bun în această competiţie. Maşina este bine pregatită de cursă, nu este un model de serie, însă nu ştim cât de dificil va fi traseul sau cum va fi vremea“, declară înaintea competiţiei Roxana Ciuhulescu.

La cursa off-road de la Codlea, echipa Pro Motor va fi susţinută de soţul Roxanei Ciuhulescu şi de fiica acestora, Ana Cleopatra: „Ei vor sta pe margine şi vor privi cum mami fuge cu maşina într-o cursă nebună pe munte“, glumeşte Roxana.

Sambata, 7 mai, în emisiunea „Pro Motor“, de la Pro TV, vor fi difuzate imagini în exclusivitate de la raliul off-road de la Codlea, precum şi primele reacţii ale singurului echipaj feminin participant.

Foto: Pro TV

Modifică Setările