Dosarele VIP

10 ani de la moartea lui Elizabeth Taylor. Totul despre ménage-ul à trois cu JF Kennedy şi celelalte aventuri ale actriţei acuzate de Vatican de vagabondaj erotic

10 ani de la moartea lui Elizabeth Taylor. Totul despre ménage-ul à trois cu JF Kennedy şi celelalte aventuri ale actriţei acuzate de Vatican de vagabondaj erotic camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

La 10 ani de la dispariţia lui Elizabeth Taylor, ne amintim cum a cucerit legendara actriţă Hollywoodul – câte un bărbat pe rând. Sau mai mulţi deodată, ca-n ménage-ul à trois cu JF Kennedy sau în restul partidelor scandaloase de amor pe care le-a suprapus încă din adolescenţa ei precoce.

Elizabeth Taylor avea doar 11 ani când s-a prezentat la castingul filmului National Velvet şi a plecat de acolo înfuriată la culme. Producătorii erau pe punctul de-a o trimite acasă pe motiv că era prea nedezvoltată pentru a juca rolul unei adolescente, când Liz i-a luat total prin surprindere: “Vreţi sâni? Staţi liniştiţi că o să arăt eu sâni!” Trei luni mai târziu, copila a revenit cu un decolteu destul de apetisant, obţinut cu ajutorul unor creme „push-up”, spunea ea, şi apelând la o dietă bogată în grăsimi şi la un set consistent de exerciţii care i-au dezvoltat musculatura de la nivelul pieptului. A primit rolul pe loc, iar Time n-a ratat să puncteze „sexualitatea pre-adolescentină” a noului star MGM. Editorul revistei n-a fost singurul care a remarcat sex appeal-ul precoce al celei care avea să devină una dintre cele mai mari staruri hollywoodiene ale tuturor timpurilor. Colegii ei de breaslă şi, de fapt, orice bărbat îi ieşea în cale au fost seduşi iremediabil de actriţa cu ochi violeţi.

În timp ce restul fetelor de vârsta ei se mai jucau încă cu păpuşile, tânăra Liz a devenit conştientă de efectul pe care-l avea asupra reprezentanţilor sexului puternic. „Voiam să fiu femeie”, a recunoscut virgina care exersa sărutul franţuzesc între pernele de satin din patul ei şi visa cu ochii deschişi să facă „mici prostioare” cu bărbaţii. Şi, încurajată de ambiţioasa ei mamă, Sara, care o îmbrăca la pubertate ca pe o femeie uşoară, Taylor a cedat, la numai 14 ani, insistenţelor admiratorilor săi. „Era cea mai frumoasă creatură pe care o văzusem în viaţa mea”, spunea JD Salinger, completat de Orson Welles: „Tânjeam după puştoaică şi mă simţeam ca un bătrân pervers.”

Modifică Setările