News

10 ani de la ”Twilight”. Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy?

10 ani de la ”Twilight”. Cum arată acum Taylor Lautner, vârcolacul sexy? camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Au trecut deja zece ani de la momentul lansării trilogiei ”Twilight”, film care i-a făcut pe mulţi actori faimoşi în Cetatea Filmului. Taylor Lautner, cel care i-a dat viaţă pe micile ecrane lui Jacob Black, e unul dintre ei.

Astăzi, Taylor Lautner (26) este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori, dar şi unul dintre cei mai... sexy! Desigur, aspectul lui fizic s-a mai schimbat de când a încheiat filmările pentru ”Twilight”, însă fanii îl recunosc şi acum drept Jacob Black.

Zilele trecute, chiar el a postat o fotografie în amintirea rolului jucat în celebra trilogie, menţionând, în glumă, că look-ul său de pe micile ecrane a fost inspirat de modelul Kendall Jenner. „Sunt exact 10 ani de când Twilight a apărut în cinematografe. Cred că e momentul propice să le mulţumesc fanilor pentru că au sprijinit franciza în ultima decadă, dar şi lui Kendall Jenner pentru că a fost inspiraţia mea în materie de hairstyle în 2007. Vă mulţumesc, fanilor! Îţi mulţumesc şi ţie, Kendall”, a scris, jovial, Taylor Lautner în dreptul unei fotografii cu celebrul model.

Modifică Setările