News

10 ani de mariaj! Cum au sărbătorit Tori Spelling şi Dean McDermott?

10 ani de mariaj! Cum au sărbătorit Tori Spelling şi Dean McDermott?

Acum zece ani, de Crăciun mai exact, Dean îi cerea mâna lui Tori. Şi deşi ceea ce a urmat nu poate fi definit tocmai ca o ”poveste de dragoste” perfectă, cei doi au găsit până la urmă echilibrul în relaţia lor, iar acum pot sărbători zece ani de mariaj. Şi-au făcut tatuaje identite Aşa se face că recent, Tori şi Dean au fost plecaţi într-o vacanţă romantică în Europa. Acolo, cei doi au decis să-şi reînnoiască jurămintele şi să se bucure unul de celălalt.

Şi pentru a-şi exprima iubirea, cele două staruri au ales să-şi facă şi tatuaje simetrice, scriindu-şi pe braţe: ”Tout mon coeur, tout ma vie” – (inima mea, viaţa mea).

tori spelling dean
Au plecat într-o vacanţă în Europa

Tot în timpul acestei vacanţe, în care au mers şi cei patru copii ai lor, Tori a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie pentru a treia oară, de către Dean, fericitul moment având loc chiar în faţa Turnului Eiffel, pe 22 aprilie.

tori
Tori a mărturisit că a fost cerută în căsătorie din nou... de către soţul ei

”O femeie fericită în Paris. Singura mea iubire adevărată m-a cerut în căsătorie din nou, în oraşul iubirii, în faţa copiilor noştri. Da, da, da!”, a scris Tori în dreptul unui selfie făcut în vacanţa lor.

tori spelling
Au depăşit scandalul de infidelitate din 2013

Se pare că McDermott a avut pregătit chiar şi un inel vintage pentru acest moment special, care a avut loc pe terasa Cafe de L`Homme, care avea vedere către Champs-Élysées.

copii
Copiii lor

”Dean a plănuit asta cu propietarii terasei. A vrut să avem toată terasa rezervată pentru noi, şi mi-a spus să mergem să bem o cafea noi şi să luăm pentru copii nişte ciocolată caldă. Apoi când am ajuns, s-a pus în genunchi şi mi-a dăruit un inel vintage.”, a povestit Tori.

foto: Instagram

Modifică Setările