News

10 ipostaze în care JLo şi-a etalat formele sexy vara asta

10 ipostaze în care JLo şi-a etalat formele sexy vara asta camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ce-i frumos şi nouă ne place! Ştim cu toţii că diva latino emană sex appeal prin fiecare por, însă, atunci când se arată lumii întregi într-un costum de baie minuscul, temperaturile cresc brusc şi atmosfera se încinge la maximum.    

Nu putea trece vara fără să o admirăm pe una dintre cele mai sexy femei din lume în ţinute sumare, cu vedere la formele ei bine lucrate la sală! Şi slavă Domnului pentru vacanţa pe care mama gemenilor Max şi Emme a făcut-o vara asta în Europa, pentru că ne-am scăldat şi noi ochii la fizicul fără cusur al faimoasei cântăreţe şi actriţe hollywoodiene.

Jennifer şi-a serbat ziua de naştere – pe 24 iulie a împlinit 49 de ani! – în mare stil, alături de cei apropiaţi ei şi într-un outfit pe măsura formelor ei parcă tot mai sexy – în costum de baie! Şi ce rost are să araţi atât de bine într-un bikini sumar dacă nu încarci imaginile incredibile pe propria ta pagină de Instagram, ca să le vadă întregul public şi să le preia toată presa?!

Dar, să fim serioşi, JLo n-are nevoie de ocazii speciale pentru a-şi dezvălui decolteul flatant sau abdomenul plat! Poate face asta şi atunci când leneveşte la soare sau se bronzează pe un yacht de lux. În asemenea momente, Jen îşi face câte un selfie pe care să-l posteze online, spre încântarea tuturor fanilor ei.

OK, destul cu atâtea vorbe! Să trecem la admirat ipostazele în care Lopez sfidează vârsta pe care o are şi arată mai bine decât multe june de la Hollywood!

Modifică Setările