OK! Live from L.A.

10 localuri hot unde poţi întâlni celebrităţi la Hollywood

10 localuri hot unde poţi întâlni celebrităţi la Hollywood

Ok! a explorat împreună cu Mastercard scena celor mai bine cotate restaurante din Los Angeles, acolo unde şi celebrităţile se înghesuie pentru o masă

Soho - este poate cel mai cunoscut loc de la Hollywood, unde semnează condica absolut toate vedetele. Locul îşi păstrează prestigiul printre vedete tocmai pentru că are o grijă specială pentru clienţii săi VIP. Aici nu poţi intra decât dacă ai card de membru Soho ori dacă eşti invitat de un deţinător de astfel de card. OK! a luat masa la Soho şi s-a bucurat de atmosfera cât se poate de relaxată a restaurantului care, fiind situat la înălţime, oferă o vedere splendidă asupra Los Angelesului. Pozele sunt absolut interzise în restaurant - tot pentru a respecta intimitatea clienţilor VIP. Dacă vrei să ai, totuşi, o amintire de la Soho există o cameră specială unde îţi poţi face poze alături de prietenii cu care ai venit. La fel cum există şi o sală pentru proiecţii ocazionale şi alte evenimente, unde poţi întâlni vedete precum Robert Downey Jr., însoţit de apropiaţi, pentru un "special screening".  În ciuda aerului exclusivist pe care şi-l arogă, Soho nu are, însă, preţuri prohibitive - un fel de mâncare costă între 15 şi 60 de dolari.

1OAK L.A. - este genul acela de loc unde trebuie să aştepţi la coadă dacă vrei să intri. Clubul original din New York este la fel de iubit de vedete precum cel din Los Angeles. Aici lumea stă la coadă tocmai pentru că sunt şanse să vezi celebrităţi precum Justin Bieber sau Kylie Jenner distrându-se.

Cafe Habana din Malibu - deţinut de Cindy Crawford şi soţul ei, Rande Gerber, restaurantul din Malibu atrage o clientelă specială, printre care prieteni apropiaţi ai cuplului de proprietari, precum Pierce Brosnan.

Catch - dacă ai reuşit să-ţi faci o rezervare aici, atunci pregăteşte-te ca, la ora serii, să dai şi peste paparazzi la intrare, fiindcă Gigi şi Bella Hadid ori Chrissy Teigen şi John Legend se numără printre clienţii fideli ai acestui loc de pe faimoasa stradă Melrose Avenue.

Craig's - se află foarte aproape de Catch, dar e mai uşor de făcut rezervare aici. Este locul unde sunt surprinse multe dintre pozele cu Mariah Carey păşind puţin confuză după o cină în L.A. ori coborând dintr-o maşină, într-unul dintre outfiturile sale mulate, purtate de la înălţimea sandalelor cu platformă.

Gjelina

Gjelina - printre clienţii restaurantului de pe Kinney Blvd, din Venice, se numără Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, Leonardo DiCaprio ori Natalie Portman. Mâncarea, am zice, este delicioasă - dar pastele de aici le poţi găsi şi în alte restaurante, fără să aştepţi o lună ca să prinzi un loc la o masă. De-asta Gjelina, inaugurat în 2008, este un excelent exemplu despre cum funcţionează PR-ul la Hollywood şi nu numai acolo.

Nobu - este, în primul rând, faimos pentru că Robert De Niro este unul dintre acţionarii săi. Cel mai apreciat Nobu e cel din New York. Dar cel din L.A. îl secondează cu succes. Localizat în Malibu, cu o vedere splendidă spre Ocean, Nobu este şi unul dintre locurile preferate ale Anastasiei Soare - acolo unde se întâlneşte la cină cu Sharon Stone, Naomi Campbell sau alte cliente fidele devenite prietene. Cu specific asiatic, Nobu serveşte cele mai bune rulouri de sushi - nişte rulouri speciale, de mărimea lăţimii unei palme, extrem de delicioase mai ales datorită algelor speciale în care sunt împachetate, nişte alge puţin crocante, servite încălzite (un astfel de rulou costă 10 dolari).

The Ivy - este un alt loc recomandat de Anastasia Soare şi unul dintre cele mai bune locuri unde poţi testa bucătăria californiană modernă, într-o prezentare stylish (o salată cu sparanghel, zuchini, avocado şi homar costă 35 dolari). La restaurantul de pe Robertson Boulevard poţi încerca brioşe de casă cu suc de portocale proaspăt stors, o burrata fresh extraordinară, guacamole cu tortillas de casă şi, în general, combinaţii interesante de salate cu fructe de mare. Totul e proaspăt ori făcut în casă şi pe principiile bucătăriei sănătoase, care menţine vedetele în formă :-)

Urth Cafe Beverly Hills - aici ai ceva de aşteptat pentru o cafea şi un sandwich, dar există şanse să stai la coadă chiar în faţa uneia dintre vedetele tale preferate. Ce-ai face, ai lăsa-o în faţă? La fel cum există şanse să bei cea mai bună cafea organică pe care ai băut-o în viaţa ta. De-asta şi vin vedetele aici.

Spago - Ca să înţelegeţi ce reprezintă Spago din Beverly Hills - poza iconică de mai sus, cu Michael Jackson însoţind-o pe Madonna la o petrecere din 1991 de după cea de-a 63-a ediţie a premiilor Oscar a fost făcută... da, la Spago, care înseamnă un nume cu tradiţie printre vedetele de la Hollywood. Adăugaţi la asta numele cu greutate al Chefului şi restauratorului Wolfgang Puck şi deja avem o reţetă de succes, care rezistă de mulţi ani.

OK! Goes Cashless to L.A. by Mastercard - www.mastercard.ro/ro-ro/Consumatori/premium/Premium.html

Modifică Setările