Royals

10 outfituri cool marca Regina Maxima a Olandei. Este cea mai fashion!

10 outfituri cool marca Regina Maxima a Olandei. Este cea mai fashion!

Când eşti un cap încoronat trebuie să pui preţ şi pe vestimentaţie. Cu o viaţă profesională încărcată şi cu numeroase îndatoriri regale de bifat, reginele trebuie să se ocupe îndeaproape de propria garderobă. Doar este o concurenţă acerbă între cele mai fashion membre ale familiilor regale din întreaga lume, iar piesele vestimentare alese trebuie să se potrivească perfect cu stilul fiecăreia. Astfel, Regina Rania a Iordanului, Regina Letizia a Spaniei, dar şi Regina Maxima a Olandei, sunt printre cele mai îndrăzneţe.

Au piese vestimentare diverse şi nu se sfiesc să adopte cu outfituri colorate sau să încerce tendinţele momentului în materie de asocieri de materiale, nuanţe sau  croiuri. Parcă ar fi pe un podium de defilare, iar efortul lor de a arăta impecabil este răsplătit cu admiraţia fanilor, dar şi de cuvintele de laudă ale experţilor în modă. Şi cum să nu te simţi bine când porţi nişte haine superbe care, pe lângă faptul că te pun în evidenţă, mai sunt şi de brand?

Iată cele mai cool apariţii ale Reginei Maxima a Ţărilor de Jos (46) pe 2018. Este atât de versatilă şi de cool!

Costumul din două piese în culoarea galben muştar în contrast cu cămaşă nuanţa verde pădure şi cu geantă şi încălţări din acelaşi registru cromatic.

La un eveniment în Dordrecht (30 ianuarie).

Modifică Setările