Lifestyle

10 site-uri folositoare pentru toată familia: la cine apelaţi la nevoie

10 site-uri folositoare pentru toată familia: la cine apelaţi la nevoie

Magazinele online, dar şi site-urile care oferă sfaturi, consultanţă şi îndrumare în achiziţii reprezintă două dintre marile avantaje aduse în viaţa noastră de internet, oferindu-ne posibilitatea să ne rezolvăm problemele mai mici sau mai mari din doar câteva click-uri.

poza 10 site-uri folositoare pentru intreaga familie (2)

Vă prezentăm 10 site-uri extrem de folositoare pentru toţi membrii familiei:

  1. Fashionbest.ro

Orice femeie preocupată de modă se inspiră din cele mai populare tendinţe ale momentului atunci când îşi construieşte ţinutele. Pe Fashionbest.ro găsiţi sfaturi şi recomandări actuale. Puteţi afla ce bluziţe de toamnă se poartă în cercurile înalte, precum şi ce model de palton vi se potriveşte în funcţie de siluetă. Pe Fashionbest.ro găsiţi şi cele mai recente tendinţe în machiaj.

  1. Fashionhouse.ro

Fashionhouse.ro este site-ul pe care găsiţi detalii despre program, oferte, dar şi magazinele de tip outlet din incinta centrului de shopping Fashion House Outlet Centre Militari, unde găsiţi haine şi articole de încălţăminte atât pentru bărbaţi şi femei, cât şi pentru copiii. Centrul de cumpărături adăposteşte sub cupola sa mai bine de 50 de magazine ale unor brand-uri faimoase, printre care Benvenuti, adidas, Mango, Ecco, Guess, Lacoste şi alţii. Magazinele de accesorii şi genţi de dama, dar şi cele de haine şi încălţăminte din Fashion House Outlet Centre Militari oferă periodic spre vânzare produse care beneficiază de reduceri ce pot ajunge şi la 70-90%, aşa că urmăriţi cu atenţie informaţiile de pe site!

  1. Colorit.ro

Colorit.ro este un magazin online destinat artiştilor, şi mici, şi mari, şi experimentaţi, şi începători, având peste 20 de ani experienţă în domeniul comerţului cu materiale pentru pictură - de la culori acrilice, acuarele, culori în ulei, la pensule, pânză şi suporturi. Pe Colorit.ro găsiţi şi alte instrumente artistice, printre care seturi pentru sculptură, materiale pentru bijuterii şi materiale pentru modelaj.

  1. Homex.ro

Homex.ro este un site de accesorii si decoratiuni interioare, pe care puteţi găsi de toate pentru casa dumneavoastră - lenjerii de pat, ustensile pentru bucătărie, covoare, lustre, rame foto, precum şi stickere pentru perete, accesorii pentru terasă şi grădină, produse pentru călătorii şi camping şi instrumente pentru sport şi fitness. Astfel, accesând Homex.ro, aveţi şansa să găsiţi câte un dar potrivit pentru fiecare membru al familiei.

  1. Emenatwork.ro

Emenatwork.ro este un magazin online cu o experienţă vastă în comercializarea de materiale de construcţii, care pune la dispoziţia dumneavoastră mai bine de 5000 de produse pentru casă şi grădină. La Emenatwork.ro găsiţi scări de aluminiu, hidroizolanţi, adezivi pentru parchet, covoare PVC, gresie, prize ş.a. Dacă aveţi nevoie de ajutor cu montarea produselor cumpărate Emenatwork vă pune la dispoziţie o echipă de specialişti gata să vă sfătuiească.

  1. Citydent.ro

Citydent este una dintre cele mai vechi clinici de elită din România, care vă pune la dispoziţie un set complex de servicii: ortodonţie, protetică dentară, profilaxie, chirurgie orală, parodontală şi endodontică, endodonţie ş.a. Tot la Citydent puteţi apela şi pentru tratamente dentare copii şi pentru îndreptarea dinţilor cu ajutorul unui aparat dentar invizibil.

  1. Autoatu.ro

Autoatu.ro se adresează pasionaţilor, dar şi utilizatorilor de automobile. Pe autoatu.ro găsiţi piese originale sau after market şi oferte la piese Opel, Citroen, Mazda, Audi, Peugeut, Renault, Toyota şi multe alte mărci cunoscute, precum şi piese rare, care nu se găsesc cu uşurinţă pe piaţa de piese auto din ţara noastră.

  1. Autohut.ro

Autohut.ro, un magazin auto din România cu peste 2 milioane de piese auto şi accesorii pentru toate tipurile de maşini (printre care Audi, BMW, Mercedes, Fiat, Volkswagen şi Peugeot), a pregătit o mulţime de oferte la produse de tot felul. Pe site-ul Autohut.ro, care aspită la a deveni cel mai mare magazin online de piese auto din Capitală, găsiţi anvelope ieftine de la Autohut, lichid de frână, antigel, ulei de motor şi multe alte produse pentru automobilele dumneavoastră.

  1. Fuel.ro

Pentru bunul mers al afacerii dumneavastră, o acţiune importantă este creşterea vizibilităţii, iar în atingerea acestui obiectiv un ajutor de nădejde este Fuel.ro, o companie ce oferă servicii de producţie publicitară de înaltă calitate, de la flyere şi cărţi de vizită, la litere volumetrice, bannere, standuri expoziţionale şi colatări auto.

  1. Serviciifunerareluca.ro

Deşi nu este un subiect uşor de abordat, oricine are nevoie de-a lungul vieţii de servicii funerare. Serviciifunerareluca.ro este o firmă de pompe funebre în Bucureşti ce funcţionează non stop şi asigură preluarea, manipularea, constatarea decesului, îmbălsămarea, toaletarea decedatului şi transport funerar. Echipa Serviciifunerareluca.ro vă stă la dispoziţie şi cu sfaturi şi recomandări cu privire la documentaţia necesară evenimentului funerar, asigurând, la orice oră, servicii de consultanţă.

Modifică Setările