Filme

100% adrenalină  în „De neoprit”

100% adrenalină  în „De neoprit”

Acţiunea peliculei, susţinută de-o intrigă incitantă şi de efecte speciale bine realizate, te ţine cu sufletul la gură. „De neoprit” poate fi urmărit acum şi de acasă, fiind lansat pe DVD şi Blu-Ray.

Nu este încă un film de acţiune ca multe altele realizate la Hollywood. Şi, ca dovadă a faptului că cei care au trudit la el n-au făcut treabă de mântuială şi că pelicula este realizată într-o manieră cinematografică excepţională, este nominalizarea la Oscar pe care a primit-o „De neoprit” anul acesta pentru sunet. Din păcate, realizatorii lui n-au câştigat trofeul, dar au plecat acasă cu consolarea că pelicula a înregistrat un real succes printre amatorii de producţii de calitate şi, ca atare, a strâns un profit bunicel (numai în primul weekend a adunat peste 22 de milioane de dolari din biletele vândute).
Filmul care-l are în prim plan pe Denzel Washington oferă 100 de minute de încordare maximă. Inspirată dintr-o poveste reală, drama relatează modul în care o companie de cale ferată se străduieşte să evite o catastrofă feroviară ce ar putea afecta un oraş extrem de populat din Statele Unite. O garnitură de tren lungă de o jumătate de milă, încărcată la capacitate maximă cu substanţe toxice şi combustibil lichid, se desprinde în mod accidental de locomotivă şi goneşte în cea mai mare viteză spre un oraş din vecinătate, fără ca vreun om să aibă control asupra ei. Un inginer feroviar cu experienţă, pe nume Frank Barnes, care este pe punctul de a-şi pierde locul de muncă din cauza restructurărilor pe care le plănuieşte compania angajatoare, face echipă cu un tânăr conductor pe nume Will Gordon cu scopul de a împiedica deraierea într-o curbă a trenului.

Regia: Tony Scott
Distribuţia: Denzel Washington, Chris Pine
Gen film: Acţiune

Foto: Odeon


Comentarii

Articole asemănătoare

Viaţa sexuală a lui Charlie Chaplin

Filme

Viaţa sexuală a lui Charlie Chaplin

Filme

18-24 februarie: Săptămâna filmelor de Oscar la Grand Cinema Digiplex

În perioada 18-24 februarie, Grand Cinema Digiplex va invita la Saptamana Filmelor de Oscar. Evenimentul isi propune sa dea posibilitatea tuturor celor care asteapta cu interes noaptea decernarii Premiilor Oscar, pentru

Filme

Vladimir Drăghia a lansat documentarul Ecuad'Or

Emoţii mari, aseară, pentru actorul Vladimir Drăghia, cu ocazia lansării documentarului Ecuad'Or - în format DVD, primul documentar românesc despre

Aventură captivantă în „The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”

Filme

Aventură captivantă în „The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader”

Un film ce poate fi urmărit cu interes de întreaga familie este acum lansat pe DVD.

Mulţi dintre cei care au văzut varianta 3D a filmului „The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader” susţin că nu pierzi nimic dacă stai acasă liniştit şi urmăreşti pelicula de pe dvd. Unii dintre ei

Miracolul din „CHARLIE ST.CLOUD”

Filme

Miracolul din „CHARLIE ST.CLOUD”

Drama romantică, lansată acum şi pe DVD, stârneşte emoţii prin subiectul abordat, dar şi prin modul în care personajul principal, interpretat de atrăgătorul Zac Efron, reuşeşte să capteze atenţia publicului.

Rolul din filmul „Charlie St. Cloud” i se potriveşte mănuşă lui Zac Efron, mai ales din moment ce jocul actorului a cunoscut o evoluţie evidentă în această peliculă. Prestaţia lui denotă maturitatea la care a ajuns

„Sunt un mic ticălos”, cel mai aşteptat film animat

Filme

„Sunt un mic ticălos”, cel mai aşteptat film animat

Încasările impresionante pe care le-a înregistrat în Statele Unite şi povestea înduioşătoare care a cucerit publicul din întreaga lume sunt două dintre motivele pentru care nu trebuie să ratezi această peliculă animată, care va fi lansată pe DVD pe 2 februarie.

Filmul 3D, bazat pe povestea creată de Sergio Pablos şi pe scenariul scris de Cinco Paul şi Ken Daurio, a făcut furori peste Ocean. „«Sunt un mic ticălos» este amuzant, plin de energie şi a fost animat cu o indiscutabilă pricepere în utilizarea tehnologiei 3D. Iar rezultatul este la fel bine primit ca o vizită într-un parc de distracţii”