News

100 de muncitori pe zi pentru vila lui Gisele Bündchen

de admin

Supermodelul şi soţul ei, fostul fotbalist Tom Brady, au început să-şi ridice casa din Brookline, Massachusetts de la zero. Şi pentru asta, au angajat nu mai puţin de 100 de muncitori care să lucreze zilnic pentru căminul lor!

Casa vedetelor se anunţă a fi una enormă, cu 5 dormitoare, 4 băi, spa subteran, o curte pentru motoare, o piscină special, o bibliotecă cu balcon, o pivniţă de vinuri şi propriul studio de yoga – toate într-un spaţiu de peste 1000 mp, Gisele aşteptându-se ca ea să să fie gata până la vară, în iulie.

FOTO WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Ce actriţă celebră foarte îndrăgită a născut?

News

Ce actriţă celebră foarte îndrăgită a născut?

Simpatica Kelly din serialul anilor ’90, “Salvaţi de clopoţel”, a trăit o mare bucurie de 1 iulie, când a născut cel de-al doilea copil al ei şi-al soţului ei, tot actor, Brady Smith. Vorbim despre populara actriţă care acum a ajuns la 41 de ani şi care are deja o fetiţă superbă!

News

Îşi caută iubirea online! Ce vedete îşi dau întâlniri pe Internet?

Şi starurile au probleme la capitolul relaţii, aşadar nu e de mirare că încearcă şi datingul online. Şi unele dintre ele au şi recunoscut asta! Cine-şi caută iubirea pe Internet? De la Leonardo DiCaprio care e “obsedat de Tinder”, la Hilary Duff care a recunoscut că îşi caută iubiţi prin aplicaţii.

Gisele Bundchen, adio modelling după 20 de ani: supermodelul de-a lungul vremii

Fashion

Gisele Bundchen, adio modelling după 20 de ani: supermodelul de-a lungul vremii

Aproape că ne obişnuiserăm cu modelul brazilian să fie dintotdeauna pe catwalk încât ne vine tare greu să acceptăm că se retrage din industria modellingului, după mai bine de 20 de ani de carieră

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

News

Unde-şi petrece Hollywoodul vacanţele?

Care sunt primele destinaţii de vacanţă ale vedetelor? Poate că la noi e iarnă în toată regula, dar pentru ele, nu există astenii şi depresii de anotimp, pentru că-şi permit să ajungă în cele mai însorite locuri şi cele mai frumoase colţuri de rai, de la insule la oraşe opulente, luxuriante.

Peaches Geldof: cauza morţii, confirmată după 3 luni

News

Peaches Geldof: cauza morţii, confirmată după 3 luni

Pe 7 aprilie, fiica lui Bob Geldof a murit în mod tragic la 25 de ani. Phaedra, băieţelul ei de 11 luni, a rămas lângă ea timp de 17 ore, până să fie descoperiţi de soţul ei. Cauza şocantă a decesului a fost confirmat azi

FOTO Vedetele la Cupa Campionilor

News

FOTO Vedetele la Cupa Campionilor

Germania şi-a primit al cincilea titlu de campioni mondiali, aseară, într-un meci foarte pragmatic. Cele două mari echipe s-au luptat pentru râvnitul trofeu auriu, pe care Naomi Campbell l-a reprezentat, susţinute de celebrităţile momentului!

News

Un român beat a intrat în casa lui George Clooney

Am trăit s-o auzim şi pe asta: un cetăţean român de 29 de ani, adept al deliciilor dionisiace, a intrat prin efracţie în vila italiană de pe lacul Como al starului din “Gravity”, miercuri.

FOTO Sean Penn renovează casa pentru Charlize Theron şi fiul ei?

News

FOTO Sean Penn renovează casa pentru Charlize Theron şi fiul ei?

Se pare că starul este îndrăgostit până peste cap, de vreme ce are de gând să-şi renoveze locuinţa din Malibu, pentru a fi 100% sigură pentru micul Jackson, băiatul de doi ani al iubitei sale,

News

O mamă model: Gisele Bündchen, pozată când alăptează

Supermodelul este mama mândră a unui băiat de patru ani şi a unei fetiţe de un an, dar şi o fervent susţinătoare a alăptatului. Ca dovadă, a decis să publice o poză cu ea alăptând-o pe Vivian Brady,