News

12 lucruri mai puţin ştiute despre Madonna

Regina Muzicii Pop se află în topuri de la vârsta de 20 de ani, a câştigat numeroase premii, a fost căsătorită de două ori şi are doi copii. Dar ştiaţi despre aceste zece aspecte ale vieţii ei?

1. Familia obişnuia să o strige Micuţa Nonni, pentru că numele său, Madonna Louise Veronica Ciccone, era identic cu cel al mamei sale.

2. Tatăl ei este italian, în timp ce mama ei este canadiancă, din partea franceză.

3. Are un IQ de 140.

4. Deşi ce a primit o bursă la Universitatea din Michigan, a lăsat baltă şcoala şi s-a mutat la New York, unde, pentru a se putea întreţine, a lucrat la Dunkin’ Donuts, unde treaba ei era să pună jeleu pe gogoşi.

5. Pentru versurile ei fără perdea, laolaltă cu videoclipurile sale îndrăzneţe şi show-urile ei provocatoare de pe scenă, Madonna a fost blamată de Vatican, Biserica Anglicană, preşedintele statului Malawi ş de guvernul portorican.


6. Muzica ei a fost influenţată, la începuturi, de cea a lui Deborah Harry din formaţia Blondie şi de cea a lui Chrissie Hynde, din trupa The Pretenders.

7. A folosit cuvântul obscen „f***“ de 13 ori într-o ediţie televizată moderată de David Letterman, în 1993.

8. Rochia de mireasă pe care a purtat-o la căsătoria cu Guy Ritchie, în 2000, a fost creată de Stella McCartney.

9. În 2004, după ce a îmbrăţişat religia iudaică, a adoptat numele de Esther, care înseamnă „stea“ în persană.

10. Ca mamă, pentru că nu mai avea soluţii pentru a o face pe fiica sa, Lourdes, să-şi păstreze camera ordonată şi curată, a început să-i arunce la gunoi hainele pe care i le găsea pe podea. Ulterior, Lourdes a înţeles lecţia.

11. Pentru că atunci când era mică nu se uita la televizor, şi-a educat, la rândul său, copiii să nu se uite decât la filme, fiind de părere că televizor este o “otravă” pentru minte.

12. Are o colecţie de picturi semnate Frida Kahlo, Pablo Picasso şi Salvador Dali.

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

INTERVIU Ana & Radu Sîrbu – „În perioada O-Zone, nu aveam timp să simţim fericirea“

Interviu

INTERVIU Ana & Radu Sîrbu – „În perioada O-Zone, nu aveam timp să simţim fericirea“

Sunt împreună de 16 ani, dar jumătate din viaţa lor de cuplu au trăit-o pe furiş. Iar, de la destrămarea trupei în 2004, viaţa lor s-a schimbat spectaculos.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Fiica Madonnei, în vacanţă pe Coasta de Azur

News

Fiica Madonnei, în vacanţă pe Coasta de Azur

Aflată în sudul Franţei, unde petrece o scurtă vacanţă împreună cu mama ei şi câţiva prieteni, Lourdes Leon a fost surprinsă de paparazzi în timp ce mergea la plajă, însoţită de amicii ei.

News

Fiica Madonnei vrea să scape de-acasă!

Nemulţumită de restricţiile impuse de celebra ei mamă şi de stilul ei de viaţă extravagant, Lourdes de-abia aşteaptă să plece de-acasă şi să-şi facă noi prieteni la facultate.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.