Spectacole

14 zile estivale de arta in Bucuresti si Sinaia

de admin

Comunitatea de arta va invita sa participati la Summer Art Salon, un manifest de amploare dedicat artei, ce va avea loc in perioada 6-20 iulie. Salonul reuneste lucrarile a numerosi artisti si vor putea fi admirate timp de doua saptamani in Bucuresti si Sinaia.

Evenimentul se va desfasura in perioada 6-20 iulie 2013 la Vila Camelia, in Sinaia si Europa Royale Hotel si Galeria Saint Ink in Bucuresti.

Dupa succesul inregistrat la Spring Art Salon, Summer Art Salon aduce o perioada mai lunga de expunere – 2 saptamani si o prima activitate desfasurata in afara Bucurestiului.

Summer Art Salon este un manifest al artei active, un concept inovator care transforma orice spatiu intr-o adevarata galerie de arta. Expozitiile au caracter nomad, incercand sa populeze cat mai multe spatii conventionale in locuri de intalnire a artei.

Dupa Bucuresti, salonul de arta se muta vara aceasta si in Sinaia. Orasul regal redevine un centru de intampinare a artei, unde isi expun lucrarile artisti din diferite orase ale tarii - Iasi, Ploiesti, Bucuresti, Beius, Braila.

Sinaia - ca si obiectiv turistic de mare interes datorita trecutului istoric si personalitatilor culturale care au trait si au creat in acest loc- este contextul ideal pentru desfasurarea Summer Art Salon. Printre obiectivele principale ale orasului regasim Manastirea Sinaia, ctitorita de spatarul Mihail Cantacuzino in anul 1695, Castelul Peles, resedinta de vara a regelui Carol I, ridicat in perioada anilor 1875 – 1883, sau Casino-ul, ridicat in anul 1913, care in prezent gazduieste numeroase evenimente de arta. Summer Art Salon se inscrie in aceasta linie ilustra si doreste sa redea orasului efervescenta artistica de alta data.

Summer Art Salon vine in continuarea Spring Art Salon, desfasurat in Bucuresti in luna aprilie si care a insemnat 3 zile de expozitii in 5 locatii concomitente din centrul Bucurestiului: Van Gogh Grand Cafe, Hotel Tempo, Hotel Trianon, Bruno-wine bar si Galeria Horatiu Malaele. Toate aceste spatii au gazduit lucrarile a peste 30 de artisti ai Comunitatii de arta.

Summer Art Salon, Bucuresti 2013

6-20 iulie 2013

Unde: Europa Royale Hotel, Galeria Saint Ink, Vila Camelia

Vernisaj: 6 iulie, Sinaia, Vila Camelia, ora 16.00

Vernisaj: 13 iulie, Bucuresti, Europa Royale Hotel & Galeria Saint Ink, ora 19.30

www.comunitateadearta.com

Comentarii

Articole asemănătoare

Spectacole

Turismul, promovat prin tabăra de pictură Tuşe de primăvară

Membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici din Bucureşti şi pictori români de renume şi-au dat întâlnire zilele acestea la Vila Alpin din Straja, în cadrul primei ediţii a taberei de pictură Tuşe de Primăvară, având ca scop promovarea prin culoare

Spectacole

Categorie VIP aproape sold-out pentru concertul Hugh Laurie de la Sala Palatului

La nici 3 săptămâni de la anunţul oficial al concertului Hugh Laurie With The Copper Bottom Band de la Sala Palatului, prima categorie de bilete este aproape epuizată. Phoenix Entertainment are onoarea de a facilita

Spectacole

Curs de gătit sushi în Bucureşti

Evenimentul se va desfăşura la Hotel Eurohotels International, dinBucuresti, unde vor participa cursanti cu varsta peste 18 ani. Pe parcursul serii, acestia vor experimenta retete si trucuri ale artei culinare japoneze, in compania

Spectacole

El Dictador dă startul petrecerilor în anul 2014

La an nou, petreceri noi, preţuri noi! Alege ziua care ţi se potriveşte şi coboară în Club El Dictador să-ţi faci seara!

Black Wednesday Party iti serveste portia de distractie la preturi… black. In fiecare miercuri, intre orele 22:00-00:00, cumpara-ti la jumatate de pret long drinks si shots. Black prices- hot spiced party!

Spectacole

Iuliana Tudor, emoţii mari la Craiova

Emoţii mari pentru participanţii la preselecţia naţională pentru Festivalul-Concurs Naţional "Maria Tănase", care se desfăşoara în aceste zile, la Craiova. Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii “O data-n viaţă” era cât

Spectacole

Texas va cânta în premieră în România, la B'estfest

Trupa scoţiană Texas va cânta în premieră în România, în cadrul festivalului B'estfest 2013, care se desfăşoară între 5 şi 7 iulie, în B'estfest Park din Tunari. Acesta este şi primul show confirmat de trupa scoţiană

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Spectacole

Havasi cântă astăzi la Sala Palatului

Celebrul artist de origine maghiară, care şi-a câştigat renumele de “cel mai rapid pianist din lume”, va concerta astăzi pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, alături de alţi 100 de artişti invitaţi în spectacol.