Vedete

15 ani de ”One Tree Hill”. Cum arată în prezent actorul din celebrul serial?

15 ani de ”One Tree Hill”. Cum arată în prezent actorul din celebrul serial?

În 2003, se lansa serialul pentru adolescenţi ”One Tree Hill”, care îi avea în prim-plan pe Sophia Bush,  Chad Michael Murray, James Lafferty, Hilarie Burton şi Bethany Joy Galeotti. Ei bine, acum, la 15 ani de la debut, actorii sunt complet schimbaţi. Haideţi să-i vedem!

James Lafferty – Nathan Scott

De la  finala OTH, din 2012, James a continuat să apară în filme şi seriale, în palmaresul său actoricesc regăsindu-se roluri în ”Crisis” ori ”Underground”. Ba mai mult, a făcut trecerea spre regie cu un episod al serialului ”The Royals”. Pe rol, mai are şi o mini-serie, pe care a co-produs-o alături de co-starul Stephen Colletti, numită „Everyone is doing great”.

Hilarie Burton – Peyton Sawyer

A părăsit serialul după cel de-al şaselea sezon. Imediat după, a apărut ca guest star în mai multe seriale, dintre ele amintim ”Castle”, ”Anatomia lui Grey” ori ”Forever”. Din 2009 are o relaţie cu Jeffrey Dean Morgan, cu care a şi ajuns la altar în 2014, şi alături de care are doi copii.

Sophia Bush – Brooke Davis

Cariera ei nu a cunoscut niciun avânt după încheierea serialului, deşi a bifat câteva apariţii în diverse pelicule şi seriale. ”Chicago P.D.”, ”Chicago Justice, ”Surveillance” sunt doar câteva dintre ele. După divorţul de co-starul său, Chad, Sophia nu s-a recăsătorit.

Chad Michael Murray – Lucas Scott

Cariera lui chiar a luat avânt după apariţia în serialul ”One Tree Hill”. A apărut în show-uri TV precum ”Chosen” ori ”Texas Rising”, dar a bifat şi roluri în pelicule precum ”A Madea Christmas„ sau ”Fruitvale Station”. Pe plan amoros, lucrurile n-au fost deloc simple pentru simpaticul actor. După divorţul răsunătos de Sophia Bush, şi o logodnă de şapte ani cu Kenzie Dalton, Chad s-a căsătorit cu un alt co-star. E vorba despre Sarah Roemer, pe care o ştim din ”Chosen”, şi cu care actorul are deja doi copii: o fetiţă de doi ani şi un băieţel de trei ani.

Bethany Joy Lenz – Haley James Scott

Pe Bethany o s-o vedem, în curând, în spinoff-ul Suits, „Second City”. Însă, din 2012, a mai apărut şi-n alte producţii cinematografice. Amintim ”Anatomia lui Grey”, ”Colony”, ”American Gothic”.

2012 a fost şi anul în care a ajuns la divorţ cu Michael Galeoti. În prezent, locuieşte doar cu fiica ei de şapte ani, în Los Angeles.

 

Comentarii

Modifică Setările