News

15 ani de la moartea lui Tupac Shakur

15 ani de la moartea lui Tupac Shakur

La 15 ani de la moartea cântăreţului, mama acestuia, Afeni Shakur, rămâne neconsolată şi susţine că durerea cauzată de dispariţia atât de bruscă a fiului ei încă nu s-a stins.

Un apropiat al lui Afeni Shakur a declarat pentru TMZ că aceasta a petrecut comemorarea a 15 ani de la moartea lui Tupac în nordul Californiei, alături de familie şi prieteni, plangând dispariţia fiului ei. Pentru Afeni, timpul pare să fi stat în loc de la moartea lui Tupac. Căci, deşi anul acesta se împlinesc 15 ani de la trecerea lui în nefiinţă, mama lui
suferă ca şi când fiul ei ar fi murit ieri.

Tupac Shakur a fost împuşcat mortal pe 13 septembrie 1996, în Las Vegas Metropolitan Area, la ieşirea de la un meci de box al lui Mike Tyson.

Urmăreşte aici declaraţiile lui Afeni Shakur:


Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

Încă o mămică în showbiz - Augusta Lazarov a născut 

News

Încă o mămică în showbiz - Augusta Lazarov a născut 

Celebra producătoare de televiziune, şefa Departamentului Divertisment de la Antena 1, a născut ieri, după o sarcină fără probleme. Tatăl copilului, actorul Andreas Petrescu, este extrem de fericit.

INTERVIU Anamaria Ferentz – „Nu mă voi muta înapoi în România“

Interviu

INTERVIU Anamaria Ferentz – „Nu mă voi muta înapoi în România“

A revenit în ţară de Paşte, pentru a fi alături de familie. Viaţa ei, însă, continuă într-un alt ritm şi după un alt fus orar. Pentru o vreme, a crezut că bârfele de-aici n-o vor putea ajunge. Însă tabloidele nu i-au dat pace şi, continuând să alimenteze războiul cu fostul ei soţ, au încercat s-o cupleze şi cu milionarul Nick Rădoi, stabilit în Statele Unite. Iată şi versiunea ei.

Soţia lui Kamara, în ultimul trimestru de sarcină

News

Soţia lui Kamara, în ultimul trimestru de sarcină

După ce-a trecut prin momente grele, când şi-a pierdut mama anul trecut, jumătatea de culoare a formaţiei Alb-Negru trăieşte acum bucuria de-a deveni tătic.

News

Andreea Mantea şi Bogdan Vlădău, împreună în Las Vegas

Amândoi sunt singuri şi în căutarea marii lor iubiri. Dar tocmai acest lucru i-a adus împreună, iar acum vor petrece timp de o lună în capitala jocurilor de noroc.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.

News

Mădălina Ghenea a intrat în graţiile „soacrei“

Fotomodelul român şi-a asigurat locul în inima cuceritorului Gerard Butler, după ce a convins-o pe mama acestuia că are intenţii bune şi că ar fi o noră excelentă.

News

Fiul ilegitim al lui Tom Jones, traficant de droguri

Jonathan Berkery, născut în urma idilei dintre Tom Jones cu fotomodelul Katherine Berkery, a ajuns să se drogheze şi să vândă stupefiante.