News

1.500 de oameni au asistat la funeraliile lui Whitney Houston

1.500 de oameni au asistat la funeraliile lui Whitney Houston

1.500 de oameni, printre care rude, prieteni şi staruri, i-au adus un ultim omagiu lui Whitney Houston, sâmbătă seară, în cadrul unei ceremonii funerare publice, organizată la biserca baptistă New Hopedin Newark, New Jersey.

Aceeaşi biserică în care Whitney Houston şi-a început cariera ca solistă în corul gospel. Invitaţii şi-au amintit de cântăreaţă prin muzică şi poveşti, întreaga ceremonie de peste trei ore fiind transmisă live. Ceremonia a fost deschisă printr-un discurs susţinut de pastorul Marvin Winans şi a continuat cu discursul susţinut de episcopul T.D. Jakes, după interpretarea unor cântece religioase de corul bisericii baptiste New Hope şi de New Jersey Mass Choir.

Printre starurile care au luat parte la funeralii s-au numărat Alicia Keys, care a rostit câteva cuvinte în memoria idolului ei dintotdeauna şi a interpretat piesa "Send Me an Angel", Stevie Wonder, care a cântat "Ribbon in the Sky" şi "Love's in Need of Love Today", şi R. Kelly, care a cântat piesa "I Look to You".

Un discurs emoţionant a avut şi actorul Kevin Costner, alături de care Whitney Houston a jucat în celebrul film "The Bodyguard", în 1992. Acesta a povestit cum cântăreaţa, pe care a numit-o "probabil cea mai mare vedetă pop din lume", se tema că nu va fi îndeajuns de bună pentru acel rol. "Am ţinut-o de mână şi i-am zis că va fi frumoasă, că toată lumea voia ca ea să reuşească", a povestit în continuare actorul, despre audiţie, amintindu-şi amuzat cum Whitney şi-a aplicat singură un alt strat de machiaj chiar înainte de filmarea de probă, aşa cum era obişnuită să fie machiată în videoclipuri, pentru a arăta cât mai bine, iar fardurile i s-au topit sub reflectoarele puternice de pe platou şi i-au curs pe faţă.

"Dacă m-ai putea auzi acum ţi-aş spune că nu ai fost numai destul de bună, ai fost grozavă, ai cântat cântecul fără orchestră, fir-ar să fie!", a spus Costner. "Mulţi ar fi putut interpreta rolul meu, dar cred că numai tu o puteai interpreta pe Rachel Marron în acel moment", a mai spus Kevin.

La finalul ceremoniei, sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei, urmat de membrii familiei Houston, a fost scos din biserică pe acordurile piesei "I Will Always Love You". Cântăreaţa va fi înmormântată astăzi în Newark, lângă locul de veci al tatălui ei din cimitirul Fairview.

Comentarii

Articole asemănătoare

Mormântul lui Whitney Houston, lăsat de izbelişte

News

Mormântul lui Whitney Houston, lăsat de izbelişte

Deşi au trecut 18 luni de la înhumarea regretatei artiste, fanii nu ştiu unde să depună flori, mormântul ei fiind fără piatră funerară şi fără niciun alt marcaj de identificare.

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

News

Ce dar au oferit principii României la nunta regală din Luxemburg?

De la căsătoria prinţului moştenitor al Luxemburgului, Guillaume, cu contesa belgiană Stéphanie de Lannoy nu puteau lipsi membri familiei regale din România

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

Gossip

Roxana Ionescu a rămas fără soţ?

A avut o nuntă frumoasă şi părea că şi-a găsit jumătatea. Dar iată că şi „Mama Natură“ e una dintre cei care îngroaşă rândurile celor care divorţează anul acesta.

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

News

Kate şi Pippa, elegante la nunta unei prietene

Catherine, Ducesă de Cambridge, şi sora ei, Pippa Middleton, au eclipsat-o pe mireasă, o fostă colegă de clasă de la Colegiul Marlborough.

News

Trupul lui Whitney, plin de tăieturi şi arsuri

La aproape două luni de la moartea artistei, noi detalii cutremurătoare ies la iveală din raportul medicilor care au făcut autopsia

News

Medicii legişti: Whitney Houston a murit din cauza unei supradoze

Whitney Houston a murit ca urmare a consumului unui amestec de droguri şi de alcool, au declarat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final

News

VIDEO Noi imagini cu Whitney Houston

La două luni de la moartea lui Whitney Houston, fanii o pot vedea pe aceasta în ultimul ei film, "Sparkle", care are ca subiect povestea celebrului

News

Bobbi Kristina rupe tăcerea în emisiunea lui Oprah

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, se pare că şi-a revenit după decesul mamei sale. Sau cel puţin şi-a revenit îndeajuns de mult încât să-i acorde

Coperta cu Whitney Houston care a şocat America

News

Coperta cu Whitney Houston care a şocat America

Familia regretatei Whitney Houston a fost revoltată de încercările presei tabloide de peste Ocean de a-şi creşte vânzările de pe urma morţii legendarei