15.000 de oameni l-au văzut pe Fedde Le Grand la White Sensation Show

23 aprilie, 2012
sens white 010 resize jpeg

Pavilionul central al Romexpo a fost invadat în weekend de mii de oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare care au venit să asiste la cel mai mare eveniment dance organizat vreodată în România.

Pavilionul central al Romexpo a fost invadat în weekend de mii de oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare care au venit să asiste la cel mai mare eveniment dance organizat vreodată în România.

Fedde le Grand, Eric Prydz, Pete Tong şi Hardwell sunt doar câteva dintre DJ-ii veniţi să mixeze la White Sensation, unul dintre cele mai mari evenimente de pe mapamond din domeniul dance. Petrecerea cu iz SF a început puţin după ora 22:00, dar amatorii de distracţie au ajuns cu mult înainte la porţile Romexpo.

image

Majoritatea biletelor puse în vânzare de organizatori s-au epuizat în primele săptămâni. Tichetele rămase au fost vândute aseara chiar la intrarea în pavilion. Iar preţul plătit a fost unul pe măsura spectacolului: între 240 şi 770 de lei de persoană.

vezi aici galeria foto Cei peste 15.000 de oameni, veniţi din intreaga lume, Asia, America sau Australia, au petrecut până la ora 5 dimineaţa, sunetul a fost controlat în 160 de cabine de sunet. Atmosfera a fost întregită de cele 48 de fântâni arteziene care „au dansat“ în ritm cu basul, în timp ce cele 20 de sisteme laser au forfecat întreaga sală. Şi pentru ca showul să fie total, peste 200 de efecte pirotehnice au transformat White Sensation într-un spectacol incendiar.

Evenimentul White Sensations a fost organizat prima dată în anul 2000, la Amsterdam, iar de atunci a ajuns în 20 de ţări şi aproape un milion şi jumătate de oameni au participat la el. Muzica, dansul, teatrul, coregrafia şi spectacolele pirotehnice au transformat White Sensation într-una din cele mai mari pe petreceri dance de pe mapamond.

Foto: Pro FM



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg