Spectacole

15.000 de oameni l-au văzut pe Fedde Le Grand la White Sensation Show

15.000 de oameni l-au văzut pe Fedde Le Grand la White Sensation Show

Pavilionul central al Romexpo a fost invadat în weekend de mii de oameni îmbrăcaţi în alb din cap până în picioare care au venit să asiste la cel mai mare eveniment dance organizat vreodată în România.

Fedde le Grand, Eric Prydz, Pete Tong şi Hardwell sunt doar câteva dintre DJ-ii veniţi să mixeze la White Sensation, unul dintre cele mai mari evenimente de pe mapamond din domeniul dance. Petrecerea cu iz SF a început puţin după ora 22:00, dar amatorii de distracţie au ajuns cu mult înainte la porţile Romexpo.

Majoritatea biletelor puse în vânzare de organizatori s-au epuizat în primele săptămâni. Tichetele rămase au fost vândute aseara chiar la intrarea în pavilion. Iar preţul plătit a fost unul pe măsura spectacolului: între 240 şi 770 de lei de persoană.

vezi aici galeria foto

Cei peste 15.000 de oameni, veniţi din intreaga lume, Asia, America sau Australia, au petrecut până la ora 5 dimineaţa, sunetul a fost controlat în 160 de cabine de sunet. Atmosfera a fost întregită de cele 48 de fântâni arteziene care „au dansat“ în ritm cu basul, în timp ce cele 20 de sisteme laser au forfecat întreaga sală. Şi pentru ca showul să fie total, peste 200 de efecte pirotehnice au transformat White Sensation într-un spectacol incendiar.

Evenimentul White Sensations a fost organizat prima dată în anul 2000, la Amsterdam, iar de atunci a ajuns în 20 de ţări şi aproape un milion şi jumătate de oameni au participat la el. Muzica, dansul, teatrul, coregrafia şi spectacolele pirotehnice au transformat White Sensation într-una din cele mai mari pe petreceri dance de pe mapamond.

Foto: Pro FM

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cirque du Soleil vine cu 4,5 tone de bagaje în România

Spectacole

FOTO Cirque du Soleil vine cu 4,5 tone de bagaje în România

Desfăşurare masivă de forţe pentru cele 6 reprezentaţii din Bucureşti ale celebrei companii de circ ce vor avea loc la complexul Romexpo între 29 ianuarie şi 1 februarie.

Uite cum arată fiica lui Horia Brenciu

News

Uite cum arată fiica lui Horia Brenciu

Entertainer prin definiţie, artistul ştie când şi cum să folosească ocaziile în care să-şi expună familia, pe care, altfel, o ţine departe de ochii presei. Iată cea mai nouă postare a lui de acest fel.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Spectacole

B'EstFest - Programul concertelor, pe ore

Evenimentul se află la cea de-a şaptea ediţie, fiind organizat în perioada 5 – 7 iulie în B’ESTFEST Park din Tunari. Porţile festivalului se vor deschide publicului vineri începând cu ora 17.00.