News

La 162 de ani, Jack Daniel’s, sărbătorit de peste o mie de invitaţi

La 162 de ani, Jack Daniel’s, sărbătorit de peste o mie de invitaţi

Luna trecută a avut loccea de-a 162-a aniversare a domnuluiJack Daniel, un prilej de sărbătoare pentru prietenii sai din toată ţara. Petrecerea aniversara VIP a avut loc in Fratelli Studios, unde au fost prezenti peste o mie de invitati, presa, blogeri, celebritati locale, dar si artisti romani si internationali veniti sa-i ureze “Happy Birthday” lui Mr. Jack la aniversarea celor 162 de ani.

Traditia potrivit căreia muzica bună şi whiskey-ul bun fac o noapte grozavă a fost respectata si anul acesta. Petrecerea a reunit cele mai în vogă trupe, cu show-uri live, incredibile iar Sonique, No Mercy şi Timati au fost surprizele serii. Printre artiştii români care au creat o atmosferă incendiară se numara Loredana, Horia Brenciu, Florin Chilian, Corina, Vama, Vunk, 3 Sud Est reuniti special pentru acest eveniment VIP şi Fady & The Zaidans, care au susţinut concerte unice, aplaudati de toti cei prezenti.

Conceputul evenimentului “Some Stories” a urmat linia intregii campanii aniversare, intrucat fiecare poveste incepe pe o coala de hartie, dar a noastra incepe cu aniversarea dl. Jack al carui final nu poate fi anticipat. Naratorul povestii din cadrul evenimentului, celebra actrita Alexandra Dinu, intr-o prezenta unica, i-a invitat pe toti prietenii lui Mr. Jack Daniel sa isi reaminteasca, dar si sa traiasca noi povesti cel putin la fel de grozave ca ale creatorului renumitului whiskey din Tennessee.De asemenea, în timpul conferinţei de presă artiştii au transmis publicului poveşti personale despre legatura lor cu Jack Daniel `s de-a lungul anilor. Iar fanii Jack Daniel’s de pe Facebook au avut ocazia sa scrie o pagina din povestea inceputa de Dan Puric, care se va finaliza cu publicarea unei carti.

La petrecerea din Studiourile Fratelli au venit pentru a lăsa mesajele de felicitare personalitati locale precum Andreea Marin Bănică, Oana si Catinca Roman, Giulia Nahmany, Wilmark Hernandez, Mandinga, Tania Budi, Dani Oţil, Mihai Morar şi Daniel Buzdugan, Anda Adam, Roxana Iliescu, Andreea Ibacka şi Gabriel Cotabiţă, Ovidiu Buta, Ileana Badiu, Anca Rusu si Stefan Lungu, Dan Chisu, DJ Wanda, Gina Pistol, Gina Maican, Ionut Contras.

Aniversarea Jack Daniel’s a fost sustinuta si in tara, prin petreceri in Iasi, Pitesti, Timisoara, Brasov si Constanta unde naratorul povestii a fost Cosmina Pasarin, iar personajele principale au fost trupa VAMA, Horia Brenciu, Corina, Giulia, Florin Chilian, Grasu XXL, Lora, trupa Fady & The Zaidans.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările