News

19 ani de mariaj pentru Cindy Crawford şi Rande Gerber. Cum arătau în tinereţe?

19 ani de mariaj pentru Cindy Crawford şi Rande Gerber. Cum arătau în tinereţe? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ei formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, cu 19 ani de mariaj care le-a adus o mulţime de bucurii, printre care şi doi copii minunaţi - Kaia (15 ani) şi Presley (17). Cindy Crawford şi Rande Gerber sunt căsătoriţi de o eternitate şi tot atât o să dureze şi dragostea dintre cei doi. Sunt îndrăgostiţi ca în prima zi. Ieri, frumosul fotomodel de 51 de ani şi omul de afaceri de 55 de ani au avut motiv de sărbătoare, deoarece au împlinit 19 ani de la căsătorie. "Ciocnesc în cinstea celor 19 ani alături de acest tip! Aniversare plăcută! Sunt binecuvântată să te am pe tine ca şi soţ. Mulţumesc că sunt soţia ta, Rande Gerber!", a scris Cindy pe Instagram, la o fotografie în care apare în braţele soţului său.

Îmbrăcaţi amândoi în negru, supermodelul şi iubitul său partener de viaţă s-au fotografiat într-o cameră plină de decoraţiuni argintii, în timp ce Rande ţinea o mână pe abdomenul soţiei şi una pe un pahar cu băutură.

În acelaşi timp, omul de afaceri de 55 de ani a ţinut şi el să împărtăşească câteva fotografii de cuplu pe social media. Rande a ales o fotografie veche, alb negru, din piscină, scriind: "Ştiam că vom ajunge în piscină la nunta noastră."

Mai multe fotografii în galerie!

Foto: Instagram

Modifică Setările