WP no category

Uite ce bine arată fosta doamnă Dichiseanu

Uite ce bine arată fosta doamnă Dichiseanu

Când l-a cunoscut pe Ion Dichiseanu avea 18 ani şi 62 de kilograme. Acum, la vârsta de 45 de ani, după un mariaj de 23 de ani, Simona Florescu are cu 10 kilograme mai puţin.


Ion Dichiseanu (79 de ani) a cunoscut-o pe Simona Florescu pe când avea 52 de ani, iar ea doar 18. Cei doi s-au căsătorit şi au devenit la scurt timp părinţii unei fete, Ioana Georgiana.

După o căsnicie de 23 de ani, Simona şi Ion Dichiseanu au divorţat în toamna anului 2008, la numai o zi după ce îndrăgitul actor a împlinit vârsta de 75 de ani.

În 2011, Simona a crezut că-şi va reface viaţă alături de grecul Dimitris Trombos, cu care s-a şi logodit, însă relaţia cu acesta nu a durat foarte mult timp.

Şi acum, fosta doamnă Dichiseanu e foarte curtată şi nici nu e de mirare. Are un corp de invidiat şi energia unei adolescente.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Dispăruţi de la Hollywood

News

Dispăruţi de la Hollywood

Fiica lui Ion Dichiseanu divorţează

News

Fiica lui Ion Dichiseanu divorţează

Deşi părea că Ioana şi Luis sunt suflete pereche, cei doi au decis să se despartă după şase ani de căsnicie. De vină par să fie influenţele exterioare, cărora cei doi soţi nu le-au mai putut face faţă.