News

2 ani cu Prinţul George: viaţa urmaşului regal înainte de-a avea o surioară

de admin

2 ani cu Prinţul George: viaţa urmaşului regal înainte de-a avea o surioară

Abia ce am aflat că Ducesa de Cambridge a dat naştere azi dimineaţă unei fetiţe sănătoase, de 3 kilograme şi jumătate, că abia aşteptăm primele fotografii cu noua prinţesă! Însă până atunci, să nu uităm de micul George, care va împlini şi el curând doi ani.

Cum a fost viaţa micului prinţ al Ducilor de Cambridge până acum, când a primit o surioară la fel de mult aşteptată pe lume ca şi el?

Pe 22 iulie 2013, Kate Middleton şi Prinţul William se bucurau să anunţe fericita naştere a primului lor copil, un băiat, care a trecut pe linia de succesiune pentru tronul britanic pe locul trei. La două zile de la naştere, părinţii lui l-au luat acasă, în apartamentul lor din Palatul Kensington.

Curând după fericitul eveniment, oficialii familiei regale aveau să anunţe şi numele lui, despre care se specula că va fi George sau James. Cel ales a fost George Alexander Louis, dar mai pe scurt, Prinţul George de Cambridge, după numele tatălui reginei, George VI. Familia micuţului, însă, îl alintă Georgie.

În august 2013, au fost anunţaţi şi naşii bebeluşului regal, cu o lună înainte de botezul acestuia. Prinţul George se bucură de nu mai puţin de şapte naşi, aleşi individual de Prinţul William şi Kate Middleton din rândul familiei şi prietenilor: Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Kamie Lowter-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem şi Zara Tindall.

A sosit şi momentul botezului în octombrie 2013, în cadrul unei ceremonii discrete în Palatul St. James (sec. XVI), în Londra.

În aprilie 2014, micul prinţ al Ducilor are parte de prima lui vizită peste hotare, odată cu plecarea părinţilor lui în Australia şi Noua Zeelandă. În acea perioadă ne-am emoţionat să vedem şi multe ipostaze amuzante cu Georgie.

Iunie 2014 – fiul lui Kate şi-al lui William are parte de spectacol: primul lui meci de polo, la care vedetă a fost chiar el! Centrul atenţiei tuturor s-a mutat pe drăgălăşenia lui absolută...

Iulie 2014 - Un an de la naşterea lui: aniversarea lui George de Cambridge a însemnat şi prima copertă cu portretul lui, în publicaţia Vanity Fair. Tot acum, micuţul învaţă să facă primii paşi de unul singur!

În decembrie 2014 ne-au fost oferite şi o serie de fotografii extrem de frumoase şi simpatice cu Prinţul George înmuindu-ne inimile, înainte de cel de-al doilea lui Crăciun.

2 mai 2015: şi-acum, cel mai iubit copil regal a devenit fratele mai mare al nou-venitei în familia regală britanică, născută în dimineaţa aceasta, după o săptămână de la termenul iniţial al naşterii.

Modifică Setările