News

2 ani cu Prinţul George: viaţa urmaşului regal înainte de-a avea o surioară

de admin

2 ani cu Prinţul George: viaţa urmaşului regal înainte de-a avea o surioară

Abia ce am aflat că Ducesa de Cambridge a dat naştere azi dimineaţă unei fetiţe sănătoase, de 3 kilograme şi jumătate, că abia aşteptăm primele fotografii cu noua prinţesă! Însă până atunci, să nu uităm de micul George, care va împlini şi el curând doi ani.

Cum a fost viaţa micului prinţ al Ducilor de Cambridge până acum, când a primit o surioară la fel de mult aşteptată pe lume ca şi el?

Pe 22 iulie 2013, Kate Middleton şi Prinţul William se bucurau să anunţe fericita naştere a primului lor copil, un băiat, care a trecut pe linia de succesiune pentru tronul britanic pe locul trei. La două zile de la naştere, părinţii lui l-au luat acasă, în apartamentul lor din Palatul Kensington.

Curând după fericitul eveniment, oficialii familiei regale aveau să anunţe şi numele lui, despre care se specula că va fi George sau James. Cel ales a fost George Alexander Louis, dar mai pe scurt, Prinţul George de Cambridge, după numele tatălui reginei, George VI. Familia micuţului, însă, îl alintă Georgie.

În august 2013, au fost anunţaţi şi naşii bebeluşului regal, cu o lună înainte de botezul acestuia. Prinţul George se bucură de nu mai puţin de şapte naşi, aleşi individual de Prinţul William şi Kate Middleton din rândul familiei şi prietenilor: Oliver Baker, Emilia Jardine-Paterson, Earl Grosvenor, Kamie Lowter-Pinkerton, Julia Samuel, William van Cutsem şi Zara Tindall.

A sosit şi momentul botezului în octombrie 2013, în cadrul unei ceremonii discrete în Palatul St. James (sec. XVI), în Londra.

În aprilie 2014, micul prinţ al Ducilor are parte de prima lui vizită peste hotare, odată cu plecarea părinţilor lui în Australia şi Noua Zeelandă. În acea perioadă ne-am emoţionat să vedem şi multe ipostaze amuzante cu Georgie.

Iunie 2014 – fiul lui Kate şi-al lui William are parte de spectacol: primul lui meci de polo, la care vedetă a fost chiar el! Centrul atenţiei tuturor s-a mutat pe drăgălăşenia lui absolută...

Iulie 2014 - Un an de la naşterea lui: aniversarea lui George de Cambridge a însemnat şi prima copertă cu portretul lui, în publicaţia Vanity Fair. Tot acum, micuţul învaţă să facă primii paşi de unul singur!

În decembrie 2014 ne-au fost oferite şi o serie de fotografii extrem de frumoase şi simpatice cu Prinţul George înmuindu-ne inimile, înainte de cel de-al doilea lui Crăciun.

2 mai 2015: şi-acum, cel mai iubit copil regal a devenit fratele mai mare al nou-venitei în familia regală britanică, născută în dimineaţa aceasta, după o săptămână de la termenul iniţial al naşterii.

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Prinţesa Charlotte, în ţinuta regală istorică, la botezul ei

News

FOTO Prinţesa Charlotte, în ţinuta regală istorică, la botezul ei

Weekendul acesta, a avut loc cel mai aşteptat eveniment din partea familiei regale britanice: botezul oficial al prinţesei Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge. Aşadar, toate privirile aţintite spre Charlotte Elizabeth Diana, în vârstă de două luni, a cărei apariţie de duminică după-amiaza,

FOTO Primele poze cu fetiţa Ducilor, prinţesa de Cambridge!

News

FOTO Primele poze cu fetiţa Ducilor, prinţesa de Cambridge!

Avem primele fotografii cu prinţesa britanică, fetiţa lui Kate şi-a lui William, în faţa secţiei Lindo Wing a Spitalului St. Mary, unde fotografii au aşteptat atâta timp momentul, alături de fanii regalităţii din întreaga lume.

News

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge a născut! 

Momentul mult aşteptat de britanici şi de oameni din întreaga lume a sosit: Ducesa a dat naştere celui de-al doilea copil al ei şi-al Prinţului William, după o săptămână de întârziere, şi ne bucurăm să aflăm că este vorba de o fetiţă! Prinţul George are o surioară!

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

News

FOTO Cum arată James Middleton, fratele Ducesei Kate?

Aparent cuminte, timid şi chiar umil, fratele mai tânără al soţiei Prinţului William se autocaracterizează într-un interviu rar, acordat unei reviste-aplicaţie.

Prinţesa Madeleine a Suediei, gravidă la 10 luni de la naşterea primului ei copil!

News

Prinţesa Madeleine a Suediei, gravidă la 10 luni de la naşterea primului ei copil!

O mai mare surpriză în rândul familiilor regale nici că se putea întâmpla mai potrivit decât în pragul Crăciunului. Ducesa de Cambridge nu va fi singura care va naşte în 2015, căci Prinţesa Madeleine a Suediei, în vârstă de 32 de ani, aşteaptă al doilea copil al ei cu Christopher O’Neill (40), la doar 10 luni de când a născut-o pe Prinţesa Leonore!

News

Când va naşte Kate Middleton şi de cine este ameninţată?

Informaţia lansată acum o lună conform căreia ducesa de Cambridge e din nou însărcinată i-a bucurat pe toţi fanii cuplului regal. De atunci şi până acum s-au tot făcut speculaţii pe baza datei de naştere celui de-al doilea copil.

Gossip

Ducesa de Cambridge, gravidă cu al doilea prinţ?

Nici n-a făcut bine un an, că micul prinţ George Alexander Louis de Cambridge pare că va avea parte de un cadou şi mai mare, pe lângă cele deja aşteptate: un frăţior, peste câteva luni.