News

20 de ani de ”Harry Potter”. Cum arată în prezent îndrăgiţii actori?

20 de ani de ”Harry Potter”. Cum arată în prezent îndrăgiţii actori?

Acum 20 de ani, scriitoarea J.K. Rowling deschidea noi porţi ale fanteziei, publicând primul volum din seria ”Harry Potter”.

S-a confruntat cu refuzuri din partea editurilor, a adoptat un pseudonim şi a reuşit în cele din urmă să scoată pe piaţă ”Harry Potter şi piatra filosofală”. Ce a urmat, toată lumea ştie! Încă şase romane, opt filme, o piesă de teatru, crearea parcurilor tematice în SUA şi în Japonia, expoziţii permanente la studiourile Warner Bros şi apariţia a sute de produse de marketing.

Ei bine, noi ne-am gândit ca-n prag aniversar să-i aducem în atenţia voastră pe acei copii - actori care au dat naştere personajelor mult îndrăgite. Haideţi să-i vedem şi să le analizăm evoluţia!

Daniel Radcliffe aka Harry Potter (27)

A obţinut faima mondială cu acest rol pe când avea doar câţiva anişori. Nu i-a fost uşor cu celebritatea, el preferând să se ţină departe de reţelele de socializare şi alte medii care i-ar putea distrage atenţia de la cariera sa de actor. Daniel are o carieră prolifică în teatru şi cinematografie şi sperăm să-l vedem şi-n alte roluri de succes. Cele mai recente proiecte cinematografice: ”Beast of Burden”, ”Jungle” – ambele în postproducţie.

Modifică Setările