Vedete

20 de ani de la hitul „Baby One More Time”. Cum arată acum Britney Spears?

20 de ani de la hitul „Baby One More Time”. Cum arată acum Britney Spears? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu există persoană să nu fi ascultat ”Baby One More Time”, indiferent de cifra din buletin. Când această piesă se lansa, în 1998, nimeni nu bănuia că numele Britney Spears o să fie de referinţă pe plan internaţional.

Au trecut douăzeci de ani de când Britney Spears se lansa pe scena muzicală, iar piesa ”Baby On More Time” a fost cea care a pus-o pe harta artiştilor de referinţă. ”E greu de exprimat în cuvinte ce înseamnă astăzi pentru mine... acum 20 de ani, lumea a auzit muzica mea pentru prima dată”, scria astăzi, pe Twitter, artista de 36 de ani.

Amintindu-şi despre parcursul ei în muzică, Brit recunoştea că totul se datorează fanilor, cărora le este extrem de recunoscătoare. ”Ce multe lucruri minunate s-au întâmplat de atunci... însă, ceea ce vreau să spun cu adevărat este că le mulţumesc fanilor mei minunaţi, care au fost alături de mine încă din prima zi. Sprijinul vostru de-a lungul anilor a însemnat extrem de mult pentru mine. Vă iubesc”, le transmitea Brit.

 

”Baby one more time” a fost scrisă şi produsă de Max Martin şi a înregistrat un succes uriaş la acea vreme. Single-ul a fost în topurile muzicale internaţionale timp 32 de săptămâni consecutive. În prezent (foto jos), artista este câştigătoare a unui premiu Grammy şi a două premii Emmy. 

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

TOP Cei mai buni artişti One Hit Wonder ai anilor '90

One hit wonder. Este termenul care-i descrie pe acei artişti care au dispărut după un hit sau pe cei a căror carieră a fost eclipsată de o singură melodie bună. Şi cum postul de televiziune VH1 pare a fi autoritatea în domeniul muzicii de altădată

News

Fetele de la Cheeky Girls au cea mai proastă melodie de Crăciun 

Fac ce fac fetele de la Cheeky Girls şi mai ies în evidenţă cu ceva în Regatul Unit. Niciodată în mod pozitiv însă. Căci piesa lor, "Cheeky Christmas",

News

Christina Aguilera a plagiat o melodie

De parcă n-ar fi avut destule probleme pe cap, faimoasa cântăreaţă are de-a face acum şi cu acuzaţia de-a fi plagiat un cântec. Hitul Christinei Aguilera „Ain’t No Other Man” sună asemănător cu o melodie de pe vremuri

News

"Say Say Say", cel mai popular hit al lui Michael

Cel mai popular cântec al lui Michael Jackson nu este o faimoasă piesă solo, nici un cântec interpretat alături de fraţii săi din trupa The Jackson Five, ci o piesă compusă şi interpretată împreună cu o altă legendă a muzicii, Paul McCartney. Potrivit revistei Billboard, hitul "Say Say Say" este cel mai popular hit interpretat de Michael.