Love Story

20 de ani de la nunta dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Au divorţat de 15 ani, dar flacăra iubirii s-a reaprins

20 de ani de la nunta dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt. Au divorţat de 15 ani, dar flacăra iubirii s-a reaprins camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Mulţi sperau şi speră în continuare să îi vadă pe Brad Pitt şi pe Jennifer Aniston în calitate de soţ şi soţie. Angelina Jolie a stat o dată între ei, oare a doua oară cine o să îi mai despartă? O să îi vedem fericiţi împreună până la adânci bătrâneţi? 

20 de ani au trecut de la nunta lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston. Pe 29 iulie 2020 cei doi au spus marele DA, au devenit soţi şi soţie. Nimeni nu se gândea pe atunci că cele două staruri se vor despărţit după doar cinci ani de mariaj, că Angelina Jolie i-l va fura lui Jennifer pe chipeşul Brad Pitt, actorul considerat idolul femeilor. Mariajul lor a fost destul de scurt, dar intens. Din păcate, felul în care s-a terminat a făcut-o pe Jennifer Aniston să sufere mult.

Actriţa a descoperit că Brad Pitt o înşela cu Angelina Jolie, cei doi fiind colegi de platou în timpul filmărilor peliculei Mr. and Mrs. Smith. Actriţa i-a mărturisit unei prietene că atunci când a avut confirmarea că Brad Pitt a părăsit-o pentru Angelina Jolie "am urlat de furie. Ieşeam destul de des din casă ca să mă ascund undeva şi să urlu." Întrebată despre situaţia dificilă în care a fost pusă de fostul ei soţ, Jennifer a declarat că a încercat să iasă din această relaţie "la fel de frumos cum am intrat în ea".

Pentru fericirea multora dintre fani, flacăra iubirii dintre cei doi pare că s-a reaprins. Brad Pitt a anunţat divorţul de Angelina Jolie în 2018: "Într-un efort de a reduce viitoarele speculaţii, am decis să ne anunţăm separarea. Decizia luată la sfârşitul anului 2017 a fost una mutuală. Suntem doi prieteni foarte buni care au decis să se despartă, dar care sunt dornici să rămână prieteni şi să-şi preţuiască în continuare prietenia.". Ulterior, la începutul lui 2020, apropierile dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt au devenit evidente. 

S-a întâmplat la Oscar şi la Gala SAG Awards. Au părut că flirtează, pur şi simplu, unul cu celălalt, Jennifer sorbindu-l din ochi pe Pitt atunci când acesta şi-a ţinut discursul de acceptare a trofeului. La rândul lui, fostul soţ al Angelinei a ţinut-o pe Aniston de mână atunci când cei doi s-au întâlnit în sala de ceremonii, gest care a părut mai degrabă tandru decât prietenesc.

Au urmat apoi alte întâlniri ale celor doi. El a mers la petrecerea de ziua ei, chiar şi la evenimentul de Crăciun organizat de Jennifer. În plus, apropiaţii celor doi au făcut declaraţii chiar şi despre o nuntă, una pe care actorii vor să o facă în secret: "Se iubesc foarte mult, iar această nouă legătură pe care o împărtăşesc este din ce în ce mai puternică. Nu cred că ea a încetat cu adevărat să-l iubească, chiar dacă Brad i-a frânt inima când a părăsit-o pentru Angelina Jolie. A durat mult timp, dar ea l-a iertat pentru toate, iar asta a ajutat-o să meargă mai departerevista Heat la acea vreme."

Oare Angelina Jolie se va băga şi de această dată între cei doi. Îi va lăsa să îşi trăiască dragostea? Cert e că Brad Pitt calcă des în casa Angelinei Jolie. Motivul sunt copiii. Actorul merge des, cu motorul, să îşi vadă fetele şi băieţii. Recent a fost surprins.

Foto: Profimedia

Modifică Setările