Muzica

200.000 de voturi pentru artiştii nominalizaţi la Romanian Music Awards

În prima săptămână de la startul votului pentru artiştii nominalizaţi la Romanian Music Awards 2011, site-ul http://rma.1music.ro/ a adunat peste 200.000 de voturi şi a primit peste 15.000 de Like-uri de la fanii de pe Facebook.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 şi intră pe http://rma.1music.ro/pentru a vota artistul preferat!

Cei mai buni artişti au intrat în competiţie la secţiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel şi Radio 21, cu sprijinul Primariei şi al Consiliululi Local al Municipiului Braşov şi al Clubului Kasho Braşov.

Parteneri media: OK! România, FHM, Beau Monde, Cocor, Cosmopolitan, Auto Motor şi Sport, Cancan, Bravo, Bravo Girl, Şapte Seri, Cocor Media Channel, eva.ro, 220.ro, bestmusic.ro, urban.ro, ciao.ro, foxmagazine.ro, iconcert.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

Informaţii despre One Direction, trupa care i-a cucerit pe adolescenţi

Cum să nu se bucure de un imens succes în rândul adolescenţilor 5 băieţi frumoşi, talentaţi, deştepţi şi plini de pasiune pentru muzică? One Direction este trupa preferată a adolescenţilor din întreaga lume şi reuşeşte să cucerească din ce în ce mai multă lume prin energia şi puterea membrilor trupei.

FOTO Iată-i pe câştigătorii Media Music Awards

Muzica

FOTO Iată-i pe câştigătorii Media Music Awards

Sibiul a devenit neîncăpător aseară, când a găzduit cea mai mare gală de premii din industria muzicală românească. Iată sunt artiştii care şi-au adjudecat premiile, după un an întreg de difuzări pe radio şi TV.

News

Foto Vedete la gala ZU Music Awards

Aseară, la gala ZU Music Awards de la Romexpo, s-au acordat premii celor mai de succes artişti din muzica românească, în anul 2013. Show-ul a fost găzduit de Mihai Morar şi Daniel Bugdugan şi s-a bucurat de prezenţa a numeroase vedete

Muzica

Taxi & Mihaela Rădulescu, reloaded

Formaţia Taxi a filmat în urmă cu câteva zile un nou videoclip alături de Mihaela Rădulescu. Lucrul la materialul video pentru piesa „Tăcerea din ochi“ a durat peste 18 ore.