News

2012: Anul regal în imagini

IUNIE

Jubileul de diamant al Reginei

Ce alt sfârşit mai potrivit poate exista pentru Jubileul de diamant decât ştirea pe care o aştepta întregul regat: că William şi Kate vor deveni părinţi? Iar anul 2012 a fost cu siguranţă cel în care figura suveranei britanice a fost în prim plan, datorită sărbătoririi a 60 de ani de domnie. Astfel, la începutul lunii iunie, timp de un weekend întreg, Anglia a fost în sărbătoare, străzile Londrei fiind împânzite de sute de mii de oameni, veniţi să urmărească impresionanta paradă nautică de pe Tamisa, să ia prânzul îngrădinile Palatului Buckingham sau să danseze la concertul care a încheiat festivităţile.

IULIE

Olimpiada de la Londra

Cum Jocurile Olimpice din această vară au avut loc în inima monarhiei britanice, cel mai mare eveniment sportiv al anului i-a avut ca ambasadori chiar pe cei mai cunoscuţi aristocraţi din lume. Familia regală britanică. Ba unii au fost chiar şi actori. Căci nimeni nu va uita prea curând episodul de la ceremonia de deschidere a Olimpiadei, cu regina aruncându-se cu paraşuta dintr-un elicopter, alături de James Bond-ul Daniel Craig. Evident, săriturile în sine au fost efectuate de cascadori profesionişti. O părea Regina ca de fier, dar totul are limite! Şi nu numai Regina a fost în centrul atenţiei între 27 iulie şi 2 august. Trioul vesel format din William, Harry şi Kate n-a lipsit de la aproape nicio competiţie, făcându-le olimpicilor o altfel de galerie. Regală.

AUGUST

Un nud

O poză face cât o mie de cuvinte. Iar una nud cu fiul cel mic al Prinţului Charles este nepreţuită. A fost nevoie de un lanţ de petreceri într-un club exclusivist din Las Vegas pentru ca Harry să scape de orice urmă de pudoare (şi textilă), sub pretextul unui joc de biliard pe dezbrăcate. Din păcate, un telefon bucluşac a fost pe fază, iar roşcovanul a fost expus privirilor tuturor (aprobatoare, unele), pe 21 august, de site-ul TMZ.com. Este vorba de o fotografie în care prinţul apare complet dezbrăcat, protejându-şi „bijuteriile regale“, alături de o fată aflată şi ea în costumul Evei. Se pare că amândoi au pierdut la biliard.

SEPTEMBRIE

Şi un topless

Dar publicul nu s-a mulţumit doar cu pozele lui Harry şi-a vrut să vadă mai multă piele… regală. Curiozitatea le-a fost satisfăcută rapid, c-un nou episod de gen. Nu la fel de spumos în detalii ca cel al cărui protagonist a fost Harry, dar îndeajuns de serios încât să enerveze întreaga casă regală. E vorba despre acele fotografii cu Kate făcând plajă topless, în timpul unei vacanţe alături de William în sudul Franţei, publicate de revista „Closer“ şi preluate apoi de publicaţia italiană „Chi“. Cea mai dură reacţie faţă de această îndrăzneală a paparazzilor a fost a lui Will: „Îi vreau în închisoare!“. Justiţia a fost de partea lui şi-a interzis publicarea în print sau online a unor noi poze din setul cu pricina. Prea târziu însă.

Foto: guliver/getty images/rex features/splash news, photoland/corbis images, arhiva adh

Comentarii

Articole asemănătoare

Interviu

Anca Serea şi Adi Sînă: petrecere în cinci

Un puşti simpatic foc care-şi doreşte un calculator (a repetat de trei ori), o mică prinţesă plină de energie, un bebeluş neobişnuit de cuminte şi zâmbitor, o mamă superbă şi-un tată cool. Pe scurt, o familie frumoasă. Cea a Ancăi Serea

News

Daruri cu poveste. Cel mai frumos cadou de Crăciun al lor!

Sărbătorile sunt acea perioadă unică din an, când ne adunăm în jurul mesei alături de cei dragi şi rememorăm momente speciale – chiar în timp

Interviu

Gerard Butler: „Nu mai sunt băiatul rău de altădată!“

Tocmai şi-a lansat pelicula „Mereu în offside“ (care rulează şi pe marile noastre ecrane de pe 7 decembrie). Arată încredibil de bine, iar în această

News

William şi Kate: Ghidul unui mariaj fericit

Cel mai popular cuplu regal din lume vrea să facă uitate poveştile unor mariaje ratate precum cel al lui Charles şi-al Dianei sau al Prinţului Andrew cu Sarah Ferguson. Ce-i ţine uniţi şi-n culise?

News

Charlotte Casiraghi: În pana ei!

„Prinţesă, nu ştiu tu, dar eu după proba de obstacole mă car! Nu de alta, dar Pocahontas şi tovarăşii ei furioşi sunt la intrare şi-şi vor penele înapoi!

Fashion

Se poartă roşul!

Anul acesta se pare că roşul a fost culoarea favorită a celebrităţilor. Iată o retrospectivă a celor mai potrivite alegeri.

Taylor Swift

Premiile Billboard, Las Vegas, 20 mai: Când spui Elie Saab te gândeşti cu siguranţă la o creaţie vaporoasă, iar această ţinută nu face excepţie. Topul din dantelă cu accente rock se asortează perfect cu fusta din mătase. Îmi place că accesorizarea a fost minimalistă.

News

A fost odată...

E vremea poveştilor cu vrăjitoare şi zâne bune made in Hollywood, spuse într-o năprasnică noapte de iar nă, în lumina bliţurilor.

Julia Roberts

Inflaţie de basme despre Albă-ca-Zăpada anul acesta. Iar Julia a fost cea care a dat startul, interpretând-o pe Regina Malefică, în „Oglindă, Oglinjoară“.

News

Prinţul Charles: Bad Santa!

„Moşule, eşti cam tare de urechi! Eu ţi-am cerut coroana aia afurisită!“ E drept că Moşu’ a cam încurcat borcanele anul ăsta şi-a adus

WP no category

Nr. 73, 14 decembrie 2012

William si Kate, secretele maternitatii

Primul Craciun cu bebelusii VIP

Tudor Chirila, despre iubire, trecut si mersul la psiholog