News

În 2012, grupa ta de sânge îţi spune cum să slăbeşti!

O descoperire crucială

Stiaţi căcercetatorii americani au demonstrat că, pentru a fi eficientă, o metodăde slăbire trebuie săţinăcont de grupa noastrăsanguină? Recent, numeroase studii şi cercetări ştiintifice în domeniul geneticii şi al grupelor sanguine au făcut ocolul lumii, concluziile acestora fiind publicate în Statele Unite şi Japonia.

Aceasta a făcut ca multe celebrităţi săcaute sfatul nutritioniştilor, pentru stabilirea unui program care săţinăcont de grupa lor de sânge. Cel mai cunoscut exemplu este cel al frumoasei actriţe italiene Monica Bellucci. Aceasta a transformat programul de slăbire adaptat grupei sale de sânge într-un adevarat stil de viaţă, ceea ce a ajutat-o sa revinărapid pe marile ecrane dupănaşterea copiilor.

Studiile realizate au evidenţiat legătura strânsă, care existăîntre alimentaţie şi fiecare dintre cele 4 grupe de sânge, aceasta deoarece între organism şi alimente are loc o reacţie chimică, care face parte din moştenirea noastra genetică.

Un program de slăbire care ţine cont de grupa de sânge

Exista 4 grupe de sânge şi tot atâtea modalităţi de asimilare a alimentelor. Aceastădiferenţăîn a asimila alimentele a fost analizatăşi s-a ajuns la o concluzie finală: fiecarei grupe de sânge îi corespunde un marker specific, care reacţioneazăpozitiv sau negativ la anumite tipuri de alimente.

Pe baza acestor concluzii, Institutul BioRhesus pus la punct un program de slăbire personalizat, care ţine cont de grupa de sânge. Cercetatorii ne asigurăca acest program personalizat (pentru stabilirea acestuia va trebui săvăindicati greutatea şi înaltimea) va repara micile neajunsuri ale naturii, din cauza cărora organismul nostru nu reuşeşte săardăîn mod eficient caloriile provenite din anumite alimente din meniul nostru obişnuit. Iar consumul acelor alimente, neindicate grupei noastre de sânge, ne avertizeazăcercetatorii, se transformăulterior nu doar în depozite de grăsime, dar şi în adevarate toxine pentru organismul nostru.

Urmând programul personalizat BioRhesus văveţi redobândi silueta foarte uşor. Totul printr-o acţiune care merge de la exterior (veţi obtine greutatea ideala printr-o veritabilătransformare a corpului dvs.) la interior (deoarece, de aceastădatăveţi ţine cont de nevoile reale ale organismului dvs. pentru a fi sănătoşi).

Grupa sanguina este cheia care descuie uşa spre misterele sănătatii, longevităţii, vitalitătii, echilibrului emotional, ea determinărezistenţa faţăde boli, eficienţa cu care ardem caloriile, răspunsul la stres şi însasi personalitatea noastră. Iar programul personalizat BioRhesus a fost conceput respectând acest principiu.

Primiţi şi dvs. programul dvs. individual pentru slăbire vizitând site-ul oficial BioRhesus www.biorhesus.ro. Săslăbiţi rapid şi foarte rapid este acum posibil!

Modifică Setările