2017 NU a fost un an bun pentru ei. Vedete care s-au prăbuşit chiar sub ochii noştri anul trecut

1 ianuarie, 2018
FotoJet (9) jpeg

Şi-au luat “Adio!” de la 2017 şi bine au făcut, pentru că anul trecut le-a adus acestor celebrităţi momente dificile petrecute în văzul lumii, care au făcut dovada unei crize existenţiale în toată regula.  

Justin Bieber

image

A crescut sub ochii noştri şi s-a transformat de la un băieţel simpatic şi talentat la un adolescent care nu poate face faţă faimei pe care a dobândit-o peste noapte. Şi cea mai gravă greşeală pe care a făcut-o în 2017 a fost că s-a purtat urât cu fanii lui. I-a insultat pe unii dintre ei, le-a arătat degetul altora, ce mai, n-a demonstrat pic de respect pentru cei care i-au adus notorietatea de care se bucură în prezent.

image

Acum câteva luni, i-a spus unei fane nişte cuvinte cât se poate de jignitoare. Când ea a vrut să facă un selfie cu Justin, el i-a zis: “Uite-te la tine, mi se face greaţă când mă uit la tine!” Ups! Nu e necesară jignirea şi nici o purtare aşa de urâtă, care i se va întoarce împotrivă starului de numai 23 de ani.

Paris Jackson

image

Nici fiica regretatului Rege Pop n-a avut o perioadă prea lină în 2017. De fapt, după dispariţia tatălui ei, era de aşteptat ca fiica ei să traverseze momente dificile, iar anul trecut acestea parcă s-au ţinut lanţ. A avut câteva crize urâţele prin care a trecut – în care a fost implicată şi o obsesie pentru somnifere, de altfel – şi, când credeam cu toţii că şi-a revenit, am văzut-o, prin toată presa americană, lingând un geam.

image

Ce i se întâmplase? Nu ştim exact. Ideea e că jurnaliştii de peste Ocean au denumit-o, cu acea ocazie, Wacko Jacko 2.0., iar ea a luat foc pe pagina ei de socializare. Că, deh, a fost ţăcăneala ei şi nu are niciun rost să fie implicat şi tatăl ei în episodul ei… rebel. De acord! Doar că semnele că Paris a avut un an greu au continuat. S-a prezentat neepilată la evenimente mondene, cu hainele pătate şi puţin deşirate şi machiajul deloc impecabil. Paris, get it together, girl! Stilul hippie nu trebuie să fie sinonim cu delăsarea!

Jim Carrey

image

Faimosul comic a luat-o razna în 2017, asta e clar! De când fosta lui iubită s-a sinucis, iar familia ei l-a dat în judecată pe actor pentru te miri ce, Carrey nu s-a mai simţit în apele lui deloc. I-a zis unui reporter că el nu există, s-a prezentat la Fashion Week cu toate că a spus în gura mare că evenimentul e inutil şi, mai grav, că el nu există. De fapt, a zis, spre stupoarea tuturor, că el nu a existat niciodată. Wtf?!

image

De când s-a despărţit de fosta lui parteneră, Jim e de părere că viaţa a devenit irelevantă şi că Hollywood-ul e doar… praf în ochi. Toate semnele că starul traversează o perioadă complicată sunt atât de evidente, încât ne şi mirăm că nu sare nimeni să-i întindă lui Jim o mână de ajutor. Sperăm ca măcar 2018 să fie mai suportabil pentru vedeta vizibil afectată emoţional!



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg