News

VIDEO Cum a dansat Michael Jackson pe scena Billboard Music Awards?

Chiar dacă a murit acum cinci ani, în iunie 2009, Regele Pop este cât se poate de prezent în industria muzicală.

Prezent chiar şi pe scenă, cum s-a întâmplat ieri seară, la Billboard Music Awards. Ei bine, e evident că vorbim de o hologramă a regretatului artist, una executată extraordinar de realist, care cântat piesa Slave To The Rhythm şi chiar i-a tratat pe spectatori cu un moonwalk de-a lungul scenei.

Piesa este inclusă pe albumul postum al lui Michael Jackson, Xscape, recent lansat, şi a fost prezentată în timpul showului de Ludacris, împreună cu Kesha şi Brad Paisley.

Holograma a purtat o jachetă aurie şi o pereche de pantaloni roşii, în stilul Regelui, şi a fost acompaniată pe scenă de o trupă de dansatori. Aceştia au fost, însă, reali…

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Remembering Michael – viaţa lui în cifre

În urmă cu patru ani, ne luam adio de la cel care ne-a făcut să-i fredonăm atâtea cântece memorabile. Acum, rămân doar amintirile, pe care familia, avocaţii familiei, dar şi fanii le contabilizează deopotrivă.

News

Gone too soon! Patru ani fără Michael Jackson

Pe 25 iunie 2009, o veste groaznică cutremura lumea: Michael Jackson era găsit fără suflare în locuinţa sa din Los Angeles, în urma unei supradoze de medicamente. Megastarul avea doar 50 de ani şi se pregătea de o mare revenire pe scena muzicală