Fashion

FOTO Rochii fabuloase pe trupuri de model, la petrecerea Cannes

de admin

FOTO Rochii fabuloase pe trupuri de model, la petrecerea Cannes

Festivalul de Film de la Cannes a fost prilej pentru ca cele mai exuberante şi mai opulente creaţii vestimentare să facă paradă pe covorul roşu. Bineînţeles, purtate de zeiţele filmului şi-ale lumii artistice. Însă şi frumoasele manechine de top de astăzi, în special îngerii Victoria’s Secret, au cucerit toate privirile la petrecerea Chopard, luni seara, în Franţa, cu rochiile lor diafane şi senzuale.


La eveniment a participat Adriana Lima (32), care a anunţat de câteva săptămâni că încheie mariajul cu soţul ei cu care e de 5 ani, Marko Jaric. Rochia ei seamănă cu una de mireasă, foarte provocatoare şi cuceritoare cu şliţul lung pe o parte.

Eva Herzigova nu şi-a trădat cei 41 de ani, având o apariţie distinsă într-o rochie galben pai, lungă şi diafană.

Alessandra Ambrosio a purtat o ţinută verde care, accesorizată cu bijuterii opulente rubinii, i-au pus în valoare frumuseţea exotică.

Petra Nemcova (34) şi-a expus frumoasele picioare bronzate, ca şi colegele ei, tot datorită rochiei lungi, dar cu un şliţ pe măsură.


Arlenis Sosa (25) este o frumuseţe tânără, de origine dominicană, care a respectat dresscode-ul petrecerii cu o rochie pe un umăr, albă, dar foarte feminină şi elegantă, completată de bijuterii maxi.

La fel şi Liu Wen, o pionieră asiatică în lumea modei, de 26 de ani, care a purtat o creaţie de culoarea azuriu deschis, foarte feminină.


Coco Rocha şi Bianca Brandolini d'Adda au preferat ţinute albe foarte fine şi delicate, extrem de frumoase.

FOTO French Select

Modifică Setările