News

Cristiano Ronaldo & Irina Shayk, sexy în Vogue!

de admin

Cristiano Ronaldo & Irina Shayk, sexy în Vogue!

Bineînţeles că şi Spania trebuie să-şi aibă propriul cuplu hot: fotbalistul şi frumosul manechin s-au dezbrăcat de tot pentru un shooting realizat de Mario Testino, pentru numărul de iunie al revistei. După modelul Kim Kardashian & Kanye West, Ronaldo stă gol, ţinând-o în braţe pe iubita sa de 28 de ani, îmbrăcată cu o rochie albă, decoltată şi simplă.

Pictorialul este cu atât mai provocator cu cât se pot observa foarte multe! Tema, “Amor şi fotbal”, încununează fotografiile cu ei. În orice caz, nici nu au avut nevoie de prea multe retuşuri, dat fiind că amândoi arată extraordinar de bine şi în formă!

Celebrul sportiv de 29 de ani s-a cuplat cu rusoaica Irina Shayk în 2010 şi e prima oară când apar în revistă ca pereche. De imaginea lor s-a ocupat Carlyne Cerf de Dudzeele.

“Mario şi Carlyne au fost primii oameni fashion de rang înalt care au spus da, când ceilalţi au refuzat shootingul”, povesteşte Irina pentru publicaţia Us Magazine. “Şedinţa cu ei a fost uşoară şi magică, ca şi cum a fost o reuniune de familie în care am împărtăşit ceva special împreună”.

FOTO Mario Testino

Modifică Setările