Gossip

Cu ce avere l-a lăsat Heidi Klum pe fostul iubit?

de admin

După despărţirea de bodyguardul ei, Martin Kristen, umblă vorba prin târg că vedeta germană este extrem de generoasă nu doar în timpul relaţiilor, ci mai ales la despărţire. Căci Heidi s-a asigurat că-l lasă satisfăcut financiar pe Martin...

Pentru Martin Kristen se dovedeşte acum că cele 18 luni petrecute alături de Heidi Klum au fost şi o afacere bunicică. Pentru că nemţoaica i-a făcut cadou nici mai mult nici mai puţin decât o vilă pentru mama lui în Africa de Sud. În plus, i-a oferit şi o recompensă financiară, prietenii lui Martin comentând că schimbările din contul lui sunt evidente în comportamentul lui din ultima vreme. "De la o vreme, cheltuie foarte mult pe ieşiri la restaurante, petreceri şi haine", spune o sursă din anturajul lui, citată de RadarOnline.

"Martin spune că Heidi l-a tratat atât de bine la despărţire pentru a-şi ţine gura închisă în faţa presei", continuă aceeaşi sursă. Bodyguardul de 41 de ani le-a mărturisit prietenilor că s-a despărţit de ea pentru că n-a mai suportat să fie... femeia în casă. "El era cel care se ocupa de copiii ei, în vreme ce ea era workaholica, prinsă mereu cu diverse contracte şi jobul de la America's Got Talent. Ne-a spus că Heidi era în multe privinţe o persoană minunată, dar că a trebuit să facă ceea ce a simţit că e bine pentru el."

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările