News

Pentru ce au depus reclamaţie surorile Kardashian?

de admin

Asta este chiar culmea fiţelor în stil Kardashian! Khloe şi Kourtney au intrat în conflict cu... un clovn, pe care l-au reclamat la poliţie pentru agresiune fizică. Dar ce s-a întâmplat de fapt pare incredibil chiar şi pentru un film de comedie!

Richie Bărbierul, pe numele lui de scenă, era până mai ieri un clovn oarecare. Dar întâlnirea cu Khloe şi Kourtney l-a marcat iremediabil şi pe el, trezindu-se pe la ştiri şi căutat de poliţie. Asta după ce, plimbându-se pe monociclul său pe o stradă din L.A., le-a zărit pe surori şi s-a gândit să le amuze, aruncând peste ele confetti. Atât le-a trebuit celor două Kardashian, care în acel moment tocmai se vedeau fotografiate de nişte paparazzi - şi în loc să aibă o atitudine hot, pozele au fost ruinate de atacul clovnului.

Dar asta nu e tot. Pentru că poliţiştii au neglijat plângerea lor - care, evident, li s-a părut penibilă -, surorile au revenit, pentru a-l da în judecată pentru agresiune. Nu, nu e o glumă. Imaginaţi-vă că Richie s-a trezit interogat de poliţiştii care s-au văzut nevoiţi să-şi facă datoria şi să-l întrebe dacă a intenţionat să le facă rău celor două reclamante atunci când a aruncat în ele cu confetti! Femeile din familia Kardashian nu stau bine deloc cu simţul umorului.

Foto: WENN

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Khloe Kardashian i-a înfuriat pe musulmanii din Dubai!

Nu e uşor să-i stârneşti pe musulmanii dintr-un oraş atât de modern şi tolerant precum Dubaiul. Dar, în egală măsură, nu e deloc greu să reuşeşti asta când faci parte din clanul Kardashian. Iată ce lucru considerat revoltător a făcut Khloe..

Gossip

Nicole Richie divorţează de Joel Madden

După o relaţie de opt ani şi o căsnicie de patru ani şi jumătate, Nicole şi Joel au ajuns într-un punct critic al mariajului lor. Tocmai acum, când fratele lui, Benji, s-a însurat cu Cameron Diaz. Să înţelegem că în familia Madden nu-i loc decât de-un mariaj?

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

News

Kim Kardashian: "Aud patul lovindu-se de perete când mama face sex!"

Clanul Kardashian pare să nu aibă nicio limită când e vorba despre dezvăluirea detaliilor vieţilor lor intime. Cel mai nou target: relaţia din dormitor a lui Kris Jenner, în vârstă de 59 de ani, cu iubitul ei de 33 de ani!

Elton John le cere fanilor să boicoteze brandul Dolce & Gabbana!

News

Elton John le cere fanilor să boicoteze brandul Dolce & Gabbana!

Artistul britanic este în război deschis cu designerii italieni Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, după o serie de declaraţii făcute de aceştia, pe care Elton le-a considerat jignitoare. Iată despre ce e vorba...

BlondeMania printre vedete!

News

BlondeMania printre vedete!

După apariţia lui Kim Kardashian cu pletele oxigenate la show-ul Balmain, o nouă celebritate a defilat cu părul blond la Paris Fashion Week: Jared Leto! Iată ce alte vedete s-au mai vrut blonde de-a lungul timpului. Cum crezi că le stă mai bine?

Un alt fund cu implanturi în familia Kardashian!

News

Un alt fund cu implanturi în familia Kardashian!

După ce Kim Kardashian a devenit faimoasă în întreaga lume pentru dimensiunile fundului său cu implanturi, tradiţia în clanul său continuă. Sora ei, Khloe, i-a urmat exemplul, iar acum iată cine şi-a expus noul posterior pe Instagram...

News

Ce spun vedetele despre sex?

Vedetele vorbesc despre sex, în ciuda discreţiei cu care unele dintre ele vor să se înconjoare. Chiar şi cele mai decente celebrităţi scapă dezvăluiri picante despre preferinţele lor în dormitor sau în afara lui. Ce locuri preferă, ce poziţii sexuale ori ce jocuri le incită... Uite ce confesiuni sexuale au făcut starurile!

News

VIDEO Uite cum o ironizează Jennifer Aniston pe Kim Kardashian

Până la urmă şi aşa se întreţine celebritatea nemeritată a cuiva: prin parodii ale persoanelor cu adevărat celebre. De data aceasta, a fost Jennife rAniston care s-a luat de Kim Kardashian în emisunea lui Ellen DeGeneres. Vezi aici filmuleţul

Anna Wintour recunoaşte că a făcut o copertă de prost gust cu Kim Kardashian!

News

Anna Wintour recunoaşte că a făcut o copertă de prost gust cu Kim Kardashian!

La nouă luni de la infama copertă a revistei "Vogue", pe care o conduce de atâta vreme, copertă care a stârnit valuri de critici pe internet, Anna Wintour pune, în sfârşit, punctul pe i. Iată ce a declarat...