News

Pentru ce au depus reclamaţie surorile Kardashian?

de admin

Asta este chiar culmea fiţelor în stil Kardashian! Khloe şi Kourtney au intrat în conflict cu... un clovn, pe care l-au reclamat la poliţie pentru agresiune fizică. Dar ce s-a întâmplat de fapt pare incredibil chiar şi pentru un film de comedie!

Richie Bărbierul, pe numele lui de scenă, era până mai ieri un clovn oarecare. Dar întâlnirea cu Khloe şi Kourtney l-a marcat iremediabil şi pe el, trezindu-se pe la ştiri şi căutat de poliţie. Asta după ce, plimbându-se pe monociclul său pe o stradă din L.A., le-a zărit pe surori şi s-a gândit să le amuze, aruncând peste ele confetti. Atât le-a trebuit celor două Kardashian, care în acel moment tocmai se vedeau fotografiate de nişte paparazzi - şi în loc să aibă o atitudine hot, pozele au fost ruinate de atacul clovnului.

Dar asta nu e tot. Pentru că poliţiştii au neglijat plângerea lor - care, evident, li s-a părut penibilă -, surorile au revenit, pentru a-l da în judecată pentru agresiune. Nu, nu e o glumă. Imaginaţi-vă că Richie s-a trezit interogat de poliţiştii care s-au văzut nevoiţi să-şi facă datoria şi să-l întrebe dacă a intenţionat să le facă rău celor două reclamante atunci când a aruncat în ele cu confetti! Femeile din familia Kardashian nu stau bine deloc cu simţul umorului.

Foto: WENN

Modifică Setările