Gossip

Cameron Diaz & Benji Madden: Un nou cuplu?

de admin

Se întâlnesc de ceva vreme, merg împreună la sală şi par foarte apropiaţi unul de celălalt: să fie primii paşi ai unei noi relaţii la Hollywood? “E foarte nou totul”, spune o sursă apropiată celor doi. “Acum doar ies împreună”, a spus aceasta pentru NY Daily News.

Responsabilă de cuplarea frumoasei actriţe de 41 de ani cu rockerul de la Good Charlotte este cumnata acestuia, Nicole Richie! “Nic s-a gândit că se vor plăcea instant”, continuă o sursă citată de Us Mag, despre vedeta căsătorită cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji. Cele două blonde sunt prietene de mult timp, fiind văzute făcând şi sport împreună. În plus, Cameron şi noul ei prieten au fost văzuţi mergând împreună şi la sala Equinox din Los Angeles, de mai multe ori, dar şi la lansări de carte. “Sunt foarte prietenoşi unul cu celălalt. Deşi păreau că vor să evite să fie văzuţi împreună în oras, Cam a fost foarte sociabilă cu multe persoane la orele de fitness”.

Actriţa şi chitaristul de 35 de ani se pare că petrec timp şi acasă la ea: “Stau mult timp acasă la Cameron, ea pare foarte fericită, iar Benji e cel mai de treabă tip cu ea, o tratează frumos”. Deocamdată, purtătorii lor de cuvânt nu au comentat informaţia.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările