Cameron Diaz & Benji Madden: Un nou cuplu?

20 mai, 2014

Se întâlnesc de ceva vreme, merg împreună la sală şi par foarte apropiaţi unul de celălalt: să fie primii paşi ai unei noi relaţii la Hollywood? “E foarte nou totul”

Se întâlnesc de ceva vreme, merg împreună la sală şi par foarte apropiaţi unul de celălalt: să fie primii paşi ai unei noi relaţii la Hollywood? “E foarte nou totul”, spune o sursă apropiată celor doi. “Acum doar ies împreună”, a spus aceasta pentru NY Daily News.

Responsabilă de cuplarea frumoasei actriţe de 41 de ani cu rockerul de la Good Charlotte este cumnata acestuia, Nicole Richie! “Nic s-a gândit că se vor plăcea instant”, continuă o sursă citată de Us Mag, despre vedeta căsătorită cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji. Cele două blonde sunt prietene de mult timp, fiind văzute făcând şi sport împreună. În plus, Cameron şi noul ei prieten au fost văzuţi mergând împreună şi la sala Equinox din Los Angeles, de mai multe ori, dar şi la lansări de carte. “Sunt foarte prietenoşi unul cu celălalt. Deşi păreau că vor să evite să fie văzuţi împreună în oras, Cam a fost foarte sociabilă cu multe persoane la orele de fitness”.

Actriţa şi chitaristul de 35 de ani se pare că petrec timp şi acasă la ea: “Stau mult timp acasă la Cameron, ea pare foarte fericită, iar Benji e cel mai de treabă tip cu ea, o tratează frumos”. Deocamdată, purtătorii lor de cuvânt nu au comentat informaţia.

FOTO GETTY IMAGES



Recente pe Ok! Magazine

Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg