Gossip

Cameron Diaz & Benji Madden: Un nou cuplu?

de admin

Se întâlnesc de ceva vreme, merg împreună la sală şi par foarte apropiaţi unul de celălalt: să fie primii paşi ai unei noi relaţii la Hollywood? “E foarte nou totul”, spune o sursă apropiată celor doi. “Acum doar ies împreună”, a spus aceasta pentru NY Daily News.

Responsabilă de cuplarea frumoasei actriţe de 41 de ani cu rockerul de la Good Charlotte este cumnata acestuia, Nicole Richie! “Nic s-a gândit că se vor plăcea instant”, continuă o sursă citată de Us Mag, despre vedeta căsătorită cu Joel Madden, fratele geamăn al lui Benji. Cele două blonde sunt prietene de mult timp, fiind văzute făcând şi sport împreună. În plus, Cameron şi noul ei prieten au fost văzuţi mergând împreună şi la sala Equinox din Los Angeles, de mai multe ori, dar şi la lansări de carte. “Sunt foarte prietenoşi unul cu celălalt. Deşi păreau că vor să evite să fie văzuţi împreună în oras, Cam a fost foarte sociabilă cu multe persoane la orele de fitness”.

Actriţa şi chitaristul de 35 de ani se pare că petrec timp şi acasă la ea: “Stau mult timp acasă la Cameron, ea pare foarte fericită, iar Benji e cel mai de treabă tip cu ea, o tratează frumos”. Deocamdată, purtătorii lor de cuvânt nu au comentat informaţia.

FOTO GETTY IMAGES

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Cameron Diaz şi Benji Madden, disperaţi să aibă copii: ce măsuri vor să ia?

Umblă vorba prin târg că faimoasa actriţă, deşi arată dureros de bine şi trăieşte o dragoste pe care o merita de mult, vrea cu disperare un copil cu soţul ei, rockerul Benji Madden. Lucrurile sunt cu atât mai sensibile cu cât Cameron nu prea a putut rămâne însărcinată, oricât a încercat.

Şi-au distrus zâmbetul! Vedete care au exagerat cu operaţiile estetice

News

Şi-au distrus zâmbetul! Vedete care au exagerat cu operaţiile estetice

La Hollywood, schimbarea de look începe devreme şi se termină, ei bine, cam niciodată. Şi ne referim în special la tentaţia operaţiilor estetice, ale căror efecte pot fi discrete sau cu totul dezastruoase. Din păcate, multe dintre cele mai frumoase femei celebre recurg la aceleaşi tratamente faciale de rejuvenare sau mărire, bazate în special pe fillere şi Botox.

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

News

Jake Gyllenhaal, prins sărutându-se cu o actriţă de renume!

Deşi se specula intens că se iubeşte cu partenera sa din “Southpaw”, frumoasa Rachel McAdams – fosta iubire a lui Ryan Gosling – lucrurile stau cu totul altfel. Chipeşul actor de 34 de ani ar fi fost văzut sărutându-se cu o altă colegă de breaslă,

Cameron Diaz aşteaptă un copil?

Gossip

Cameron Diaz aşteaptă un copil?

S-a căsătorit cu rockerul Benji Madden (36) la începutul acestui an şi se pare că viaţa de femeie căsătorită îi prieşte. Potrivit unor zvonuri apărute în presa americană, simpatica actriţă se pregăteşte să devină mamă.

Gossip

Nicole Richie divorţează de Joel Madden

După o relaţie de opt ani şi o căsnicie de patru ani şi jumătate, Nicole şi Joel au ajuns într-un punct critic al mariajului lor. Tocmai acum, când fratele lui, Benji, s-a însurat cu Cameron Diaz. Să înţelegem că în familia Madden nu-i loc decât de-un mariaj?

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

News

FOTO Daddy cool: Ryan Gosling, tatuat!

După dovada iremediabilă de iubire afişată de Benji Madden pentru soţia sa, Cameron Diaz, a venit rândul unui actor foarte îndrăgit să facă o declaraţie de dragoste… pentru totdeauna. Vorbim de Ryan Gosling, proaspăt tătic, care ne-arată şi latura sa de părinte în culmea fericirii.

News

Benji Madden şi-a tatuat numele lui Cameron Diaz. Vezi cum arată!

Astfel că un inel n-a fost de ajuns pentru îndrăgostiţi: “Mă gândeam la tine??? Sunt un om norocos”, a scris rockerul de 35 de ani, alături de poza cu pricina: la bustul gol, dincolo de toate tatuajele sale de pe piept, vedem un nume scris cursiv:

Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden!

News

Cameron Diaz s-a căsătorit cu Benji Madden!

Cameron Diaz (42) şi iubitul său Benji Madden (35) s-au căsătorit ieri în cadrul unei ceremonii discrete, care a avut loc la vila lor din Beverly Hills. Cei doi şi-au unit destinele în faţa familiei, dar şi a câtorva prieteni apropiaţi.