Gossip

FOTO Tom Cruise, obsedat de bisturiu?

FOTO Tom Cruise, obsedat de bisturiu?

Cât de trist este să descoperi frustrări acolo unde nu te-aştepţi? Pe chipul unui actor care părea că îmbătrâneşte decent. Din păcate, şi el a făcut, recent, pactul cu chirurgia estetică.

Pe 30 martie, un Tom Cruise c-o podoabă capilară dubios de bogată şi cu nişte obraji curios de plini apărea la premiile Jameson Empire, din Londra, spre surpriza totală a asistenţei. Şi nu doar din cauză că starul de 51 de ani a fost cam scump la vedere, în ultima vreme. Asistenţa nu s-a putut abţine să nu se întrebe dacă nu cumva actorul a umblat la… faţă.

„Chipul lui Tom arăta ca o pernă umflată. Toţi vorbeau despre cât de diferit este el acum“, a declarat un martor pentru revista „Star“. Să se fi ascuns Tom de ochii publicului doar cât să-şi ducă la bun sfârşit transformarea estetică? Despre ce-ar putea fi vorba?

„Faţa lui Tom se poate să se fi umflat în urma unor injecţii recente cu grăsime, în obraji. Acest tratament este folosit în mod tradiţionalpentru a umple feţele cu aspect sfrijit“, este de părere chirurgul plastician Anthony Youn.

Se pare că vârsta de 51 de ani nu este una compatibilă cu statutul de burlac, surse apropiate starului mărturisind că, de când a fost părăsit de Katie Holmes, actorul este cât se poate de nesigur pe look-ul lui.

„Când ai o căsnicie stabilă, nu-ţi mai pasă atât de felul în care arăţi. Dar el vrea foarte mult să se aşeze din nou la casa lui. Adevărul este că-i atras şi de femeile mult mai tinere, aşa că nu vrea să arate nici el prea bătrân.“

E posibil ca nu doar vanitatea să fie cauza noului aspect al actorului. Tom pare din ce în ce mai convins că lumina proastă în care este pusă biserica scientologică, al cărei lider-vedetă este, i-a afectat succesul la box-office. Un exemplu: cel mai recent film al său, „Oblivion“, a avut costuri de producţie de 120 de milioane de dolari şi încasări de doar 89 milioane. Ăsta da motiv să te ascunzi de ochii lumii!

Chiar aşa! Înaintea apariţiei de la Londra, Tom a mai fost văzut în public pe 3 decembrie 2013, la ceremonia dezvelirii stelei de pe Walk of Fame a amicului Ben Stiller.

„Nici apropiaţii lui nu prea mai au veşti de la el. Este un comportament bizar din partea lui. Tom este un tip căruia îi place să socializeze. Nimeni nu înţelege de ce s-a izolat atât de mult“, spune un apropiat al actorului. Probabil că a fost ocupat cu… bisturiul.

Ce e schimbat la Tom?

- Mai mult păr şi o podoabă capilară prea bogată pentru un bărbat de 51 de ani

- Se vopseşte, căci nu are aproape niciun fir alb

- Obrajii sunt mai plini, semn că i-au fost injectaţi cu grăsime proprie

Foto: Getty Images

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Termenul naşterii bebeluşului regal, depăşit cu patru zile?

Nicio veste de la Palatul Buckingham şi de la maternitatea privată a spitalului St Mary's, din Londra, acolo unde s-au strâns deja fani regali şi reprezentanţi ai presei, în aşteptarea venirii pe lume a acelui de-al doilea bebeluş Cambridge, weekendul trecut.

Ryan Gosling şi Eva Mendes, iubire adevărată sau obligaţie?

Gossip

Ryan Gosling şi Eva Mendes, iubire adevărată sau obligaţie?

Ceva este putred în acest cuplu. Oricât de discrete şi-ar dori unele staruri să fie în legătură cu ceea ce se întâmplă în viaţa lor, lipsa de entuziasm pe care o detectăm la Ryan, în cele foarte puţine cadre de familie în care a fost surprins după

Este sau nu Vladimir Putin proaspăt tătic?

Gossip

Este sau nu Vladimir Putin proaspăt tătic?

Ei bine, de câteva zile, presa elveţiană vuieşte din cauza acestui zvon şocant: liderul rus Vladimir Putin ar fi tatăl unei fetiţe născute de către partenera sa de viaţă (dacă nu chiar soţie), fosta gimnastă Alina Kabaeva, într-o clinică din cantonul elveţian

Sare de la bărbat la bărbat. Heidi Klum suferă de sindromul anti-single?

Gossip

Sare de la bărbat la bărbat. Heidi Klum suferă de sindromul anti-single?

O recapitulare a trecutului său amoros nu poate duce decât la această concluzie: fostul manechin sare într-o relaţie nouă înainte de a ieşi din cea veche. Să fie ea dependentă de dragoste, orice formă (sau chip) ar avea aceasta?

Reese Witherspoon şi Jim Toth se îndreaptă spre divorţ?

Gossip

Reese Witherspoon şi Jim Toth se îndreaptă spre divorţ?

Reese Witherspoon şi soţul ei, Jim Toth, ar avea, se pare, probleme în paradis. E drept că cei doi n-au mai apărut împre­ună foarte des, de la celebrul moment al arestării actriţei pentru obstrucţionarea justiţiei, iar revista

Beauty

 Ce dietă Vip ţi se potriveşte?

Toată lumea vrea să fie Gisele Bündchen. Însă regimul ei alimentar nu e pentru toţi, aşa că noi te ajutăm să afli ce vedetă ar trebui să fie gurul tău, în materie de slăbit!

Exerciţiile tale de fitness preferate sunt:

Gossip

Cine formează noul cuplu sexy de la Hollywood?

Despre acest actor s-au făcut, în ultimul timp, prea multe glume gay. Atât de multe, încât chiar şi actorul le-a ţinut isonul, pozând în glumă alături de aşa-zişi iubiţi şi postând fotografiile singur, pe conturile lui sociale. Cu toate acestea

Iar şi-a modificat Kim Kardashian pozele de pe Twitter?

Gossip

Iar şi-a modificat Kim Kardashian pozele de pe Twitter?

Vorbim de diferenţa ca de la cer la pământ dintre selfie-ul postat de ea pe pagina de Twitter, cu o siluetă curios de suplă, şi realitatea pe tocuri stiletto, fotografiată ieri pe străzile din Miami. Îmbrăcată cu un compleu roz prăfuit

Gossip

Ryan Gosling şi Eva Mendes au luat o pauză de relaţie

Nu că ne-ar mira această ştire, după atâtea zvonuri cum că cei doi actori seducători s-au despărţit, care au circulat în ultima perioadă. Ei bine, se pare că este adevărat. Ryan Gosling şi Eva Mendes au decis să petreacă timp