Gossip

FOTO Tom Cruise, obsedat de bisturiu?

FOTO Tom Cruise, obsedat de bisturiu?

Cât de trist este să descoperi frustrări acolo unde nu te-aştepţi? Pe chipul unui actor care părea că îmbătrâneşte decent. Din păcate, şi el a făcut, recent, pactul cu chirurgia estetică.

Pe 30 martie, un Tom Cruise c-o podoabă capilară dubios de bogată şi cu nişte obraji curios de plini apărea la premiile Jameson Empire, din Londra, spre surpriza totală a asistenţei. Şi nu doar din cauză că starul de 51 de ani a fost cam scump la vedere, în ultima vreme. Asistenţa nu s-a putut abţine să nu se întrebe dacă nu cumva actorul a umblat la… faţă.

„Chipul lui Tom arăta ca o pernă umflată. Toţi vorbeau despre cât de diferit este el acum“, a declarat un martor pentru revista „Star“. Să se fi ascuns Tom de ochii publicului doar cât să-şi ducă la bun sfârşit transformarea estetică? Despre ce-ar putea fi vorba?

„Faţa lui Tom se poate să se fi umflat în urma unor injecţii recente cu grăsime, în obraji. Acest tratament este folosit în mod tradiţionalpentru a umple feţele cu aspect sfrijit“, este de părere chirurgul plastician Anthony Youn.

Se pare că vârsta de 51 de ani nu este una compatibilă cu statutul de burlac, surse apropiate starului mărturisind că, de când a fost părăsit de Katie Holmes, actorul este cât se poate de nesigur pe look-ul lui.

„Când ai o căsnicie stabilă, nu-ţi mai pasă atât de felul în care arăţi. Dar el vrea foarte mult să se aşeze din nou la casa lui. Adevărul este că-i atras şi de femeile mult mai tinere, aşa că nu vrea să arate nici el prea bătrân.“

E posibil ca nu doar vanitatea să fie cauza noului aspect al actorului. Tom pare din ce în ce mai convins că lumina proastă în care este pusă biserica scientologică, al cărei lider-vedetă este, i-a afectat succesul la box-office. Un exemplu: cel mai recent film al său, „Oblivion“, a avut costuri de producţie de 120 de milioane de dolari şi încasări de doar 89 milioane. Ăsta da motiv să te ascunzi de ochii lumii!

Chiar aşa! Înaintea apariţiei de la Londra, Tom a mai fost văzut în public pe 3 decembrie 2013, la ceremonia dezvelirii stelei de pe Walk of Fame a amicului Ben Stiller.

„Nici apropiaţii lui nu prea mai au veşti de la el. Este un comportament bizar din partea lui. Tom este un tip căruia îi place să socializeze. Nimeni nu înţelege de ce s-a izolat atât de mult“, spune un apropiat al actorului. Probabil că a fost ocupat cu… bisturiul.

Ce e schimbat la Tom?

- Mai mult păr şi o podoabă capilară prea bogată pentru un bărbat de 51 de ani

- Se vopseşte, căci nu are aproape niciun fir alb

- Obrajii sunt mai plini, semn că i-au fost injectaţi cu grăsime proprie

Foto: Getty Images

Modifică Setările