News

FOTO Dana Săvuică şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele

FOTO Dana Săvuică şi soţul ei şi-au reînnoit jurămintele

Aflată în vacanţă în Corfu, vedeta a sărbătorit 25 de ani de căsnicie cu Răzvan Stanciu, concomitent cu cei 50 de ani de mariaj împliniţi de părinţii săi, evenimentul fiind marcat la o capelă de pe insula grecească.

Dana Săvuică a petrecut un sejur memorabil pe însorita insulă grecească Corfu, unde a avut parte de-o aniversare la dublu: cea a mariajului său de 25 de ani cu Răzvan Stanciu, dar şi cea a căsniciei părinţilor ei, care datează de o jumătate de veac.

Astfel că Dana (44) şi Răzvan (47), împreună cu părinţii ei, Steliana (68) şi George Săvuică (72), au marcat evenimentul printr-o slujbă privată la o capelă din complexul hotelier Memento Kassiopi Resort, din staţiunea Kassiopi din Corfu.

„Mulţi se miră că am reuşit o astfel de performanţă, să ajungem să petrecem nunta de argint, însă pentru noi e un firesc, e educaţia pe care am primit-o de la familiile noastre“, a spus Dana la ieşirea din capela grecească.

„Nu avem reţete pentru o relaţie perfectă, însă dragostea, înţelegerea şi respectul reciproc ne-au ajutat să rămânem împreună, la bine şi la rău. Aniversarea noastră e dublată de cea a părinţilor mei, care au făcut chiar 50 de ani de când şi-au unit destinele“, a mai spus ea.

 
La două zile după această aniversare, Dana şi Răzvan şi-au jurat iubire veşnică şi la Canal d’Amour, una dintre atracţiile romantice ale insulei Corfu, loc despre care se spune că, dacă este traversat de un cuplu de îndrăgostiţi, aceştia vor rămâne pe veci împreună.

 

vezi aici mai multe fotografii 


Foto: Ana Maria Şimon

Modifică Setările