News

Jada şi Will Smith au ajuns în atenţia Protecţiei copilului

Deşi par părinţi model, acum sunt investigaţi de autorităţile americane, care s-au sesizat cu privire la o fotografie recentă cu fiica lor minoră, în care aceasta a apărut în pat alături de un bărbat în vârstă de 20 de ani.

Actorii Jada şi Will Smith sunt cercetaţi de Serviciile pentru Protecţia copilului din Statele Unite, potrivit presei americane, după ce Willow, fiica lor minoră în vârstă de 13 ani, a apărut într-o fotografie care o arăta într-un pat alături de actorul Moises Arias, în vârstă de 20 de ani – instantaneu postat de Kylie Jenner, iubita fratelui lui Willow, Jaden.

Potrivit femalefirst.co.uk, reprezentanţii Los Angeles Department of Children & Family Services i-au contactat pe cei doi actori hollywoodieni, după ce fiica lor Willow a apărut în acea fotografie ce a fost publicată pe internet.

"Ancheta a fost deschisă oficial săptămâna trecută şi este luată în serios de acest departament", a declarat o sursă, citată de RadarOnline.com.

"Will şi Jada Pinkett Smith au fost extrem de cooperanţi cu reprezentanţii legii. Desigur, nu sunt deloc fericiţi de faptul că abilităţile lor de părinţi sunt investigate, dar înţeleg foarte bine situaţia", a adăugat aceeaşi sursă.

Fotografia controversată, realizată în alb-negru, o înfăţişează pe Willow Smith în jeanşi şi tricou, alături de Moises Arias, care apare cu bustul gol. Se pare că fotografia a fost făcută în timpul unui weekend din timpul Festivalului Coachella din Indio, California, iar autorităţile americane i-au întrebat pe soţii Smith dacă fiica lor, care este minoră, a fost supravegheată de vreun adult în timpul acelui eveniment muzical.

"Angajaţii de la Serviciile sociale vor discuta şi cu Willow, separat, şi vor să stea de vorbă şi cu bărbatul tânăr care apare în fotografie. Această anchetă nu va consta doar într-una sau două vizite făcute familiei Smith, ci va dura probabil cel puţin o lună", a adăugat aceeaşi sursă.

Jada Smith, în vârstă de 42 de ani, s-a arătat extrem de iritată atunci când un jurnalist i-a adresat o întrebare pe această temă în urmă cu câteva zile.

"Uite cum stă treaba. Nu există nimic sexual în acea fotografie şi nici în acea situaţie", a spus actriţa americană.

Foto: WENN

Modifică Setările