What`s hot?

Vara asta, Livia Dilă poartă bijuterii cu îngeri

Purtată la gât, la mână sau ca cercei, bijuteria semnată Kinga Varga oferă oricărei femei imaginea eleganţei şi miracolul simbolului Aripii de înger. La orice ţinută care are nevoie să fie pusă în valoare, acestea vor străluci şi vor da senzaţia de libertate, putere, dar şi sensibilitate.

"Am fost inspirată de delicateţea aripilor şi de forţa culorii. Florile cu petale angelice sau aripile diafane placate cu argint pur sau aur de 24 de karate pot fi purtate ca broşe, cercei, brăţări cu şnur fin de mătase şi coliere. Sunt pasionată de cristale şi de energia lor specială...am înnobilat anumite modele cu cristale Swarovski, oferind pieselor forţa şi pasiunea culorii. Le poţi purta sau oferi ca un simbol al IUBIRII!", spune designerul Kinga Varga.

Comentarii

Articole asemănătoare

What`s hot?

Tu ce faci cand nu mai poti dormi?

Cu totii stim ca un adult are nevoie de aproximativ 8 ore se somn pentru ca organismul sa-si incarce bateriile si sa-si pastreze sanatatea. Insa de multe ori ne-am trezit cu dureri de cap din cauza somnului agitat ori nu am putut dormi din cauza insomniilor si a stresului acumulat de peste zi.