Spectacole

Câştigă 2 invitaţii duble la spectacolul “Din Rusia, cu drag”!

Câştigă 2 invitaţii duble la spectacolul “Din Rusia, cu drag”!

OK! Magazine Romania te trimite la teatru! Câştigă 2 invitaţii duble la premiera comediei “Din Rusia, cu drag”, ce va avea loc joi, 29 mai, ora 20:00 în cadrul Muzeului Naţional al Ţăranului Român, Studioul Horia Bernea. Participă la concurs aici!

Textul şi regia spectacolului îi aparţin lui Geo Vişan, actor ce face parte de altfel şi din distribuţie, alături de Dana Porlogea şi Veronica Pisică.

Piesa prezintă povestea unui cuplu tânăr ce se confruntă cu mari probleme financiare. Rămaşi fără locuri de muncă, Alma, profesoară de franceză, şi Damian, compozitor de jingle-uri publicitare, se află pe punctul de a fi daţi afară din apartamentul în care stau cu chirie. Urmăriţi de ratele şi facturile lunare, cei doi îşi înalţă cu o ultimă fărâmăde speranţă privirea către cer în căutarea unei soluţii. Providenţa are milă şi le trimite salvarea sub forma unei mătuşi foarte bogate din Rusia care vine sa locuiască la ei vreme de o săptămână. Cuvântul „testament” apare curând pe buzele celor doi. Suma vehiculată este una importantă; numai că, exact când toate problemele par a se fi rezolvat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată.

Piesa “Din Rusia, cu drag” abundă în situaţii comice, punând în acelaşi timp o oglindă virtuală în faţa spectatorului. Răsturnările de situaţie, replicile savuroase şi jocul actoricesc menţin viu amuzamentul publicului pe întreaga durată a spectacolului. (Geo Vişan)

Actor şi cofondator al Companiei de Teatru Ingenuo, Geo Vişan a interpretat de-a lungul vremii peste 90 de roluri atât în piese destinate publicului adult, cât şi în spectacole pentru copii, cea mai îndelungată perioadă petrecând-o pe scena Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu unde a jucat timp de opt ani.

Biletele pot fi rezervate la adresa [email protected], urmând a fi ridicate în seara evenimentului.

Modifică Setările