News

Carmen Brumă, la prima plimbare cu bebeluşul ei

Carmen Brumă, la prima plimbare cu bebeluşul ei

Deşi a născut în urmă cu doar o săptămână, tânăra mămică s-a recuperat rapid şi a ieşit deja la plimbare cu băieţelul ei, Vlad Badea Brumă. Iar tatăl micuţului, Mircea Badea, şi-a intrat şi el foarte bine în rol.

Pe 15 mai, Carmen Brumă aducea pe lume, la maternitatea Regina Maria din Băneasa, un băieţel sănătos, de 3,430 kg şi 52 cm. Un băieţel care, până în ziua naşterii sale, a fost alintat de părinţi Vasilică, dar care a primit numele de Vlad Badea Brumă.

Deunăzi, micuţul şi-a făcut prima ieşire în lume, când mama şi tatăl său l-au luat cu ei în parc.

„Prima plimbare în parc! Câte o lungime de alee fiecare :)“, a notat Carmen pe contul ei de Facebook, făcând referire şi la partenerul ei de viaţă, Mircea Badea.

De altfel, Mircea şi-a făcut bine „temele“ şi ştie deja să-i schimbe lui Vlad scutecul.

Mai mult decât atât, pe mândrul tătic îl tentează să-şi facă fiul boxer, după cum reiese din comentariul glumeţ postat pe contul său de socializare: „Ten hut! Ţine mâinile în gardă! P.S. Observaţi, sper, mănuşile de box...“.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Uite cum arată acum fiul lui Mircea Badea

News

Uite cum arată acum fiul lui Mircea Badea

La un an după ce-l prezenta lumii pe „Vasilică2014“, realizatorul de la Antena 3 apare într-o nouă ipostază cu fiul său, Vlăduţ. Şi e clar de la care dintre părinţi a moştenit cele mai multe trăsături fizice.

Who’s that girl?

News

Who’s that girl?

E o cunoscută prezentatoare de televiziune, preocupată îndeosebi de sport şi de un stil de viaţă sănătos, lucruri despre care a scris şi în cartea pe care a lansat-o anul acesta. Aici, avea 22 de ani. O recunoşti?

Carmen Brumă, sexy la lansarea cărţii ei

News

Carmen Brumă, sexy la lansarea cărţii ei

Vedeta de televiziune şi-a lansat astăzi cartea "Jurnal de gravidă", un ghid practic pentru viitoarele mămici născut din experienţa ei de femeie însărcinată. Iar apariţia ei a fost una ireproşabilă şi fără urma vreunei sarcini recente.

Carmen Brumă, prima dată în costum de baie, după ce a născut

News

Carmen Brumă, prima dată în costum de baie, după ce a născut

A devenit mămică în urmă cu doar 3 luni, dar pe trupul ei n-a rămas nicio urmă că ar fi fost însărcinată. Iată ce siluetă poate avea o femeie, atunci când ştie cum să se îngrijească şi e atentă la dieta ei.