News

În iunie, Plaza România se transformă în mall-ul copiilor

În iunie, Plaza România se transformă în mall-ul copiilor

Plaza România sărbătoreşte Ziua Copilului cu trei weekenduri pline de distracţie. Începând cu ultimele zile din mai şi până la mijlocul lunii iunie, centrul comercial se transformă în locul preferat de joacă, în care cântecele, dansurile şi activităţile artistice vor fi la ordinea zilei.

Petrecerea începe vineri, pe 30 mai, cu workshopuri pentru copii şi concerte susţinute de Fundaţia Dan Voiculescu. Sâmbătă, 31 mai, cei mici vor fi întâmpinaţi de personajele preferate din desene animate. În total, 11 mascote şi 2 animatori vor urca pe scenă şi, timp de 4 ore, se vor juca, vor dansa şi vor face poze cu cei mici.

De la petrecere nu vor lipsi activităţile creative: realizarea de construcţii din piese Lego, modelarea plastilinei sau crearea de păpuşi din cârpă.

Duminică, de ziua lor, copiii vor avea parte de concerte şi dans alături de Bebeluşa Oana Ioniţă.

Distracţia va continua şi în următoarele două weekend-uri, în zilele de 7 şi 8 iunie, respectiv 14 şi 15 iunie, cu şi mai multe jocuri, cântece şi dansuri.

Jocurile de echipă, precum construirea unor clădiri faimoase din piese Lego sau pictarea şi decorarea Căsuţei din poveşti vor fi încurajate, iar cele mai ingenioase echipe vor fi premiate.

„1 iunie este o zi specială pentru copiii din toată lumea, iar noi ne dorim să-i sărbătorim cum se cuvine. În poveşti, petrecerile durează trei zile şi trei nopţi, dar la noi vor ţine trei weekenduri întregi, în care copiii şi părinţii deopotrivă vor avea ocazia să se distreze şi să petreacă timp de calitate împreună”, spune Nina Scarlat, Center Manager, Plaza Romania Shopping Center.

Programul complet va fi disponibil pe site-ul Plaza România, precum şi pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Modifică Setările