Beauty

Urmări dureroase ale expunerii la soare? Bioderma îţi vine în ajutor

Urmări dureroase ale expunerii la soare? Bioderma îţi vine în ajutor

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lansează PhotodermSOSSpray 125 ml - singurul spray dermatocosmetic calmant şi răcoritor cu pulverizator, care tratează biologic inflamaţia cauzată de arsurile solare.

Distracţia la plajă si la piscină sau bronzul rapid ca urmare a expunerii necontrolate la soare pot avea repercursiuni asupra pielii: inflamatie, usturime, durere locala sau leziuni superficiale. Bioderma iti vine in ajutor cu un nou produs care completeaza gama Photoderm, partenerul tau in protectia solara: PhotodermSOSSpray, singurul spray dermatocosmetic calmant şi răcoritor cu pulverizator, care tratează biologic inflamaţia cauzată de arsurile.

PhotodermSOSSpray calmeaza imediatinflamatia indusa de razele UV gratie enoxolonei din compozitie, hidrateaza intens si repara bariera cutanata degradata de soare, datorită ingredientelor biominetice hidratante (glicerina + sodiu PCA), factori naturali de hidratare. Complexul biologic Cellular Bioprotectionâ, primul brevet care intensifica imunitatea pielii, protejeaza ADN-ul, prevenind dezvoltarea cancerului cutanat determinat de arsurile solare, si limiteaza imbatranirea prematura a pielii.

Vaporii cu efect racoritor permit o dispersie usoara si uniforma a produsului reducand senzatia de arsura si durere. Formula sa este hipoalergenică, nu conţine parabeni.

Preţ recomandat în farmacii: 56 RON

Protejeaza-ti pielea impotriva razelor UV cu produsele din gama Photoderm! http://www.bioderma.com/ro/home.html

Modifică Setările