FOTO Cine sunt cele mai nesuferite staruri de la Hollywood?

23 mai, 2014

Sunt acele staruri care răcesc brusc atmosfera într-o încăpere, îi fac pe angajaţi să-şi smulgă părul şi pe colaboratori să-şi dea ochii peste cap. Sunt cei pentru care a fost inventat cuvântul „divă“, iar noi vi-i prezentăm fără poleială, cu adevărata lor faţă. Cea neplăcută.

Sunt acele staruri care răcesc brusc atmosfera într-o încăpere, îi fac pe angajaţi să-şi smulgă părul şi pe colaboratori să-şi dea ochii peste cap. Sunt cei pentru care a fost inventat cuvântul „divă“, iar noi vi-i prezentăm fără poleială, cu adevărata lor faţă. Cea neplăcută.

Jaden Smith

15 ani

Cum să nu-ţi placă puştiul râzgâiat al lui Will Smith şi fost iubit al unei odrasle Kardashian, Kylie Jenner, pe deasupra? De fapt, dacă stăm bine şi ne gândim, ar fi mare lucru să-l placi pe Jaden. E drept că nici inepţiile lui îmbrăcate în hainele unor citate filosofice şi împărtăşite pe Twitter nu-l ajută. Alegeţi din astea! „Dacă ne-am lăsa cu toţii de şcoală am avea o societate mult mai inteligentă“ sau „Dacă nou-născuţii ar putea vorbi, ar fi cele mai inteligente fiinţe de pe Pământ“ sau „Cum pot oglinzile să fie reale dacă ochii noştri nu sunt?“ E trist şi ştiţi de ce? Puştiul nu e salvat nici de fizic, nici de talent. Până la urmă, Jaden este fiul tatălui său, şi asta se vede în aşa-zisa carieră cinematografică a acestuia, puştiul-actor fiind distribuit doar în filme produse de Will Smith. De-aia este şi atât de iubit Jaden. Ca sarea-n ochi.

Click pe următoarea!

Katherine Heigl

35 de ani

Colegii ei din „Anatomia lui Grey“ au răsuflat uşuraţi când blondina a decis să părăsească serialul, în cautare de faimă pe marile ecrane. Numai că producătorii de la Hollywood şi-au dat seama repede cu ce „poamă“ au de-a face, catalogând-o pe ea ca fiind dificilă şi angajarea ei ca fiind păguboasă. Aşadar, o sursă din cadrul echipei de producţie a filmului „Life As We Know It“, în care aceasta a jucat împreună cu Josh Duhamel, dezvăluie pentru The Hollywood Reporter: „Întârzie filmările în fiecare zi. Are probleme cu garderoba, nu iese din rulota ei, are mereu de comentat asupra scenariului“. Nici cei care au lucrat cu Katherine pentru filmul „Un pic însărcinată“ n-au scăpat mai uşor, căci vedeta e celebră că-şi face duşmani pe unde se duce. Şi măcar de-ar fi jucat în ceva de succes…

Gwyneth Paltrow

41 de ani

Ce părere ai, doctore? Căci vorbim de un caz de afurisenie cronică. Nici nu ştim cu ce exemplu să începem. Să vorbim despre cum a făcut-o Gwyneth pe Scarlett Johansson să se simtă ultimul om de pe Pământ în timpul filmărilor la „Iron Man 2“? „Gwyneth nu este prietenoasă şi are obiceiul să-i facă pe cei din jur să nu se simtă în largul lor. Nu pot spune că a fost nepoliticoasă cu Scarlett, ci că pur şi simplu n-a vorbit niciodată cu ea. A evitat-o mereu şi n-au avut niciun fel de contact în afara filmărilor, doar pentru că aşa a vrut Gwyneth“, susţine o sursă. Şi nu, Scarlett nu trebuie să se simtă specială, fosta doamnă Chris Martin îi urăşte pe toţi. Sau pe toate. „Te întrebi câteodată: «De ce joacă Reese Witherspoon în toate aceste comedii romantice prosteşti?» Pentru bani şi faimă, desigur“, mai spunea odată diva cea acră.

Madonna

55 de ani

Există un moment în viaţă când scandalosul devine penibil. Este, de fapt, momentul în care Madonna a descoperit Instagramul. Urmăriţi-o, doar, în activitatea ei virtuală şi vedeţi cum diva siluieşte în fiecare zi conturile sociale! Probabil că este singurul loc în care Madonna mai poate să-şi hrănească mica blondă exhibiţionistă care continuă să trăiască şi acum înăuntrul ei. Dacă vreţi s-o vedeţi cu păr la subraţ, cu sânii goi şi, în general, în posturi sado-maso, apăsaţi butonul „Follow“. Dacă nu, încercaţi cu „Ignore“…

Jennifer Lopez

44 de ani

Ai zice că, odată cu vârsta, pretenţiile lui J.LO s-au mai domolit. Ai zice greşit, căci Jen poate fi şi o scorpie bătrână. Ei bine, vedeta de la „American Idol“ îşi terorizează colegii de muncă cu aceeaşi energie ca-n tinereţe, numai că acum o face afişând un zâmbet angelic. Aşadar, dacă vrei să lucrezi cu Jennifer, trebuie să ai la dispoziţie avioane private, camere de hotel pentru întregul anturaj, mobilă albă imaculată şi mâncare la discreţie. „Jennifer Lopez este cumplită. Dacă îţi pleci privirea când te priveşte sau dacă nu o priveşti în ochi o poţi scoate din minţi“, spune un cunoscător. Cui i-e milă acum de Casper Smart?

Nicki Minaj

31 de ani

„Parcă mă duceam în fiecare zi să muncesc cu Satana.“ Cine e autorul acestor cuvinte de „laudă“ pentru vedeta de culoare? Mariah Carey, colega de la „American Idol“. Ei bine, ştii că ai o problemă atunci când o altă divă ajunge să se plângă că eşti insuportabilă. Vreţi şi-o altă părere? Mickey Boardman, directorul editorial al revistei „Paper“, susţine despre cântăreaţă că s-a purtat ca o scorpie în timpul unei şedinţe foto din 2009. „Nicki Minaj n-a fost deloc amuzantă. Şedinţa foto a ieşit bine, într-un final, dar au fost două săptămâni de tortură îngrozitoare, în care ea pleca aproape mereu din timpul shooting-ului.“

Cei mai detestaţi!

Kim Kardashian &Kanye West

Vorba aceea cu „se merită unul pe altul“ nu poate fi mai potrivită! Mai ales acum, când Kimye ba s-au căsătorit, ba nu, în secret. Şi dacă separat erau antipatici, împreună reuşesc să genereze ură pură. De la ce să fi început totul? De la celebritatea lui Kim doar pentru faptul că este… celebră, de la selfie-urile cu propriul posterior sau de la iubirea de sine a lui Kanye? „Dumnezeu m-a ales să-i fiu voce“, spune el. „Muzica mea nu este doar muzică, este un medicament. De fiecare dată când fac un album, e ca şi cum aş găsi leacul pentru cancer“, insistă rapperul. Şi când te gândeşti că, în urmă cu câţiva ani, cineva îi avertiza că, dacă vor fi împreună, vor deveni cel mai detestat cuplu de la Hollywood…

Oldies, but goldies

Shannen Doherty

Cine nu i-a iubit pe liceenii din „Beverly Hills, 90210“ şi n-a urât-o pe Brenda? Căci actriţa a reuşit să-i imprime atât de bine personajului său caracterul ei nesuferit. Ştim cu toţii că Shannen a fost dată afară din serial în 1994, după ce s-a certat cu toată echipa, de la producători la colegii de platouri. Însă puţini cunosc resentimentele celorlalţi actori faţă de brunetă. „Sunt foarte fericit că a plecat. Nu mi-a plăcut niciodată de ea. Îi lipsea profesionalismul cu desăvârşire. Oricum, a plecat, este istorie“, avea să spunăIan Ziering,în timpul unui interviu din 2004.

foto: guliver/getty images, hepta, shutterstock, instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG