News

Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

Lavinia Pârva: „Am aflat din presă că sunt grasă“

Supărată pe o publicaţie de paparazzi care a inclus-o la capitolul „îngrăşate din dragoste“, partenera lui Ştefan Bănică Jr. se apără spunând că fotografiile cu ea au fost trucate pentru a părea cu mai multe kilograme în plus. Lavinia Pârva a rămas suprinsă văzând instantaneele publicate de revista cu pricina, despre care susţine că ar fi fost prelucrate cu intenţia de-a o arăta mai grasă decât este în realitate.

„Dragii mei, în ultimul timp am aflat din anumite publicaţii că sunt foarte grasă. Adevărul e că, atunci când am văzut fotografiile, m-am speriat şi eu, când mi-am dat seama ce poate face photoshopul. Aşa că, «orientându-mă» după acele imagini, mi-a fost frică că nu voi avea loc pe o plajă normală şi am căutat una pustie, pentru a putea ocupa tot nisipul! Sunt foarte «simpatici» cei care îşi doresc cu tot dinadinsul să facă rău gratuit. Vă doresc o zi minunată şi să ne bucurăm în continuare de soare!“, a replicat ea pe contul ei de Facebook, postând totodată o fotografie recentă cu ea în costum de baie.

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Matteo, salutări din Filipine

News

FOTO Matteo, salutări din Filipine

Cam în aceeaşi perioadă în care Andreea Bălan şi Tudor de la Fly Project ajungeau pe însoritele plaje ale acestui arhipelag din Pacific, artistul se bucura şi el de atmosfera relaxată din insulele tropicale.

Alina Puşcaş a făcut furori pe litoral

News

Alina Puşcaş a făcut furori pe litoral

Prezentatoarea de la Antena 1 şi, mai nou, concurentă în competiţia „Splash” are o siluetă de invidiat şi un corp mai tonifiat ca niciodată. Iată câteva instantanee surprinse la malul mării.

FOTO Jojo, sexy pe plajele din Mexic

News

FOTO Jojo, sexy pe plajele din Mexic

După o perioadă încărcată în evenimente, la cumpăna dintre ani, Cătălina Grama şi-a oferit un binemeritat concediu în exoticul Mexic. Soare, plajă şi instantanee inedite cu o mămică wow.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Scandalul dintre Mircea Badea şi Oreste Teodorescu ia amploare

News

Scandalul dintre Mircea Badea şi Oreste Teodorescu ia amploare

În urmă cu câteva zile, Mircea Badea anunţa „decesul” unui prieten. Astăzi, prietenul îi dă o replică dură pe pagina sa de socializare, acuzându-l de „aroganţă“, „vid interior“, „agresiune“ şi „mârlănie“.